Giovanni van Bronckhorst: niet tevreden na Feyenoordwinst

Schermafbeelding 2014-04-16 om 18.13.22Echt helemaal tevreden was trainer Giovanni van Bronckhorst allerminst na de moeizame overwinning van Feyenoord op De Graafschap (3-1), maar hij zag wel lichtpunten. ,,We krabbelen zo langzamerhand weer wat op,” meldde de coach na afloop. ,,Dat geeft vertrouwen voor de nabije toekomst. Die grote serie met nederlagen ligt gelukkig achter ons.”  Van Bronckhorst erkende wel dat Feyenoord ronduit belabberd aan het duel tegen de Achterhoekse laagvlieger begon. ,,Het eerste half uur was verder onder ons niveau. De voorsprong die De Graafschap nam was op dat moment beslist niet onverdiend. Gelukkig ging daarna bij ons het tempo in het slot van de eerste helft omhoog en dat bleef zo na rust. Uiteindelijk konden we daardoor toch achteraf bezien vrij simpel winnen. Waarbij Bilal Basaçikoglu als invaller opnieuw een prima rol speelde. Hij bracht dreiging in onze aanvallen.”