Feyenoorder Nicolai Jorgensen won informatie in bij landgenoten

Morten Olsen, oud-trainer van Ajax en voormalig bondscoach van Denemarken, en Jon Dahl Tomasson kregen deze zomer een belletje van Nicolai Jörgensen. Dat bevestigt de zomeraankoop in gesprek met Feyenoord Magazine. “Voor de zomer heb ik een lang gesprek gevoerd met meneer Olsen. Hij was erg enthousiast over een transfer naar de Nederlandse competitie en zei dat het een goede stap was. Ook met het oog op het nationale elftal, waarin ik in het laatste seizoen ben uitgegroeid tot een vast selectielid. Zijn mening heb ik zwaar laten wegen, want op voetbalgebied is hij absoluut de baas van Denemarken. Ook met Tomasson heb ik gesproken. Hij is een legende in Denemarken, is de topscorer aller tijden van het nationale team.

Ook hij vond dit de juiste stap voor mij. Als zulke mannen je advies geven, dan luister je daarnaar”, besluit Jörgensen, die komende zondag in de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV zijn officiële debuut voor Feyenoord kan maken.

Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.