We zijn er bijna… Maar wat was het weer matig!

Ik ben gisteren voor het eerst sinds jaren weer eens bij een duel van het Nederlands Elftal geweest. En je kan veel zeggen, maar niet dat Oranje me een swingende avond heeft bezorgd… Goed, er werd gewonnen van de Slovenen, maar echt overtuigend was het allemaal niet. Ik was gisteren te laat thuis om nog ergens op tv te zien/horen wat de bondscoach allemaal te melden had over het duel,

maar ik mag toch hopen dat hij het niet wéér heel anders ziet dan het hele stadion. (zoals bij vorige duels toch echt regelmatig gebeurde).

Ben trouwens benieuwd of Van Basten de witte zakdoekjes heeft gezien, waarmee op diverse plaatsen in het stadion driftig werd gezwaaid door steeds grotere groepen Oranjefans. Het 'Foppe de Haan, Foppe de Haan' en 'Wij willen voetbal zien!' dat van de tribunes rolde kan hij volgens mij onmogelijk hebben gemist. Maar ja, omdat Bulgarije met 1-1 gelijkspeelde tegen Albanië, heeft Nederland de zaak nu nog meer in eigen hand dan al het geval was. Eén keer winnen in de resterende twee wedstrijden is genoeg. Het zou op zich wel aardig zijn als dat thuis tegen Luxemburg en/of uit tegen Wit-Rusland nu eens gebeurt in een leuke wedstrijd, met goed voetbal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.