KLASSE FC TWENTE!

Dat zullen toch de meeste mensen niet hebben verwacht, op het moment dat FC Twente gisteren met tien man verder moest tegen Sporting Portugal en de Portugezen bovendien met een penalty de ultieme mogelijkheid hadden op voorsprong te komen.

Maar het resultaat is bekend: reservekeeper Mikhaylov stopte de pingel, FC Twente rechtte de rug en bleef overeind, niet in de laatste plaats dankzij die tweede doelman. En als N’Kufo in de allerlaatste minuut die kans nog had benut, dan was het helemaal feest geweest in Enschede. Nu is de uitgangspositie boven verwachting, maar het wordt natuurlijk nog steeds een lastig karwei in de Grolsch Veste.

7 reacties op “KLASSE FC TWENTE!

  1. nico

    geweldig zo zie je maar dat de verdediging als een huis staat nogmaals proficiat twente

      /   Beantwoorden  / 
  2. Ron (Ajax-fan)

    Ik had eerlijk gezegd dat het portie klappen zouden worden voor Twente. Dan ook nog binnen het halve uur een rode kaart.
    Moet die 2e keeper niet onder de lat??? Heb ik zelf een beter gevoel bij dan bij Boschker…

      /   Beantwoorden  / 
  3. Edwin

    Ik snap steeds beter dat elk team liever niet tegen Twente had geloot. Er staat wat hoor,en een geweldige coach! Ga maar vast janken Ten Hag,wat oliedom van je,ik hoop dat psv vanavond afgaat!

      /   Beantwoorden  / 
  4. Ron

    PSV heeft een wel veel makkelijkere tegenstander dan Twente dus verheug je maar nergens op, Edwin.
    PSV gaat winnen hoewel als ik 1 club graag zie verliezen….

      /   Beantwoorden  / 
  5. Noordeling(Fc Groningen fan)

    Inderdaad grote klasse Fc Twente. Toch wordt het nog een zware dobber in Enschede. En nu te hopen dat die “matennaaiers” uit Lissabon eens een keer bestraft worden door de scheidsrechter. Bij de strafschop vraag je überhaupt of Boschker hem wel raakt. Vind trouwens Boschker een overschatte keeper als hij niet getreuzeld dan had hij de bal gewoon gehad. Michailov viel prima in en is vooral m.b.t. hoge ballen beter. Beide nieuwe vleugelspitsen maakten overigens een prima indruk op mij.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Ron

      De strafschop vond ik helaas wel terecht!

        /   Beantwoorden  / 
  6. Noordeling(Fc Groningen fan)

    Twente voetbald zoals een Nederlandse club behoort te voetballen. Balbezit, rondspelen en initiatief nemen op de juiste momenten.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.