Nederland verslaat Turkije in slijtageslag

Pfoei… Dat ging niet vanzelf. Nederland is er in geslaagd de eerste wedstrijd in de WK-Kwalificatiereeks te te winnen, maar het werd wel een ware slijtageslag in de Amsterdam ArenA, waar de Turkse supporters in aantal en aantal decibellen niet onder deden voor het Nederlandse publiek. 2-0 klinkt misschien voor de mensen die niet hebben gekeken als een eenvoudige overwinning, maar dat viel best tegen. De tweede treffer (van Narsingh) viel pas in de blessuretijd en pas op dat moment durfde iedereen wat rustiger te gaan zitten.

Het werd een slijtageslag, die mogelijk nog doorwerkt als Oranje het komende dinsdag (uit) tegen Hongarije opneemt. Hongarije zelf won eenvoudig met 0-5 van Andorra en is dus duidelijk minder diep gegaan dan het Nederlands Elftal…

12 reacties op “Nederland verslaat Turkije in slijtageslag

  1. Matn

    En ik maar denken dat alleen Douglas fouten maakt, of heb ik dat nu verkeerd begrepen luisterend naar onze zelfbenoemde voetbalspecialisten

      /   Beantwoorden  / 
    1. Mark78

      Matn, hij maakt ook regelmatig fouten, maar ik vind het jammer dat van Gaal het niet gewoon een keer probeert met hem. Ik zou hem toch wel graag willen zien in het Nederlands elftal.

        /   Beantwoorden  / 
  2. Hahaha

    Het maakt niet uit wie je achterin zet we hebben nog nooit in onze historie een fatsoenlijke verdediging gehad. Op het EK in 1988 stelde onze verdediging ook niks voor.

      /   Beantwoorden  / 
    1. twenteforever

      vuile smeerzak ,stop eens met onder mijn naam te posten! Ik kom er achter wie je bent en waar je woont dan is het voor elkaar .Zker weten dat je mama haar nageboortezoon dan niet weer kent ! rot op klootzak !

        /   Beantwoorden  / 
      1. Jack

        Wil je beetje op je taalgebruik letten want anders heb ik liever dat je bij ons mooie twenteblog wegblijft.

          /   Beantwoorden  / 
        1. twenteforever

          ach wat ben je eenzielige cokesnuiver HAHAHA echt je doet je naam eer aan vies klootzakje ,held op sokken !schijtluis achter de pc !

            /   Beantwoorden  / 
    2. jarno

      wie stonden ook alweer in de verdediging toen nederland van belgie op zijn klote kreeg. werd nederland niet europees kampioen in 1988? of was jij toen nog niet gekweekt.

        /   Beantwoorden  / 
      1. twenteforever

        hij een vader zeg je ?/ wahaaa hij is gevonden op de vuilstort ,toen hij geboren is heeftr zn ma hem gelijk weggepleurd ze zag toen al dat hij een hersenafwijking had >

          /   Beantwoorden  / 
        1. Paul

          wat zeg je.Heb jj een hersen afwijking,hoop dat je gauw beter mag worden

            /   Beantwoorden  / 
  3. Paul

    ik had wel als enigste gelijk dat Ronaldo HOMO GELD tekort kwam he,whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

      /   Beantwoorden  / 
  4. Paul

    en Ronaldo heeft geen geld nodig dat jongens hem willen pijpen,,,,dat gaat zonder geld via de geest

      /   Beantwoorden  / 
  5. Paul

    Want ik wist al langer dat Ronaldo op zwart zaad zat,,,,,,,,,en heel lang daar na kwam de kloten wereld pers.Maar Ronaldo zit niet op zwart zaad,,,,,,,,,Ronaldo zit net als Miljarden jongens in de maag getrouwd te moeten zijn met een vrouw.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.