Een puntje, Champagne voor Marco?

Je zult mij nooit horen beweren dat voetbaltrainers humor hebben. En over onze bondscoach San Marco al helemaal niet. De volgende opmerking zal dan ook wel berusten op toeval. Op de vraag tijdens de laatste persconferentie of Oranje champagne drinkt als we een puntje pakken vanavond tegen de Tsjechen, daarvan had Van Basten geen weet: ‘Ik heb de boodschappen niet gedaan.’ Retegeestig opmerking van hem, natuurlijk. WK 2006, here we come! Ik denk dat bier- en chipsfabrikanten en televisieverkopers zich straks voor de buis zitten te verkneukelen. ‘Zo Mien, boek maar vast een weekje extra Marbella, die zomerbonus ga ik wel halen in 2006!’ Foto Moët &Chandon, de beste champagne naar mijn paupersmaak.

Vermoedelijke opstelling Oranje

Goal: Edje van der Sar (logisch). Verdediging: Gio, Opdam, Boulah, Kromkamp. Middenveld: Landzaat, Raffie, Maduro (had liever Davids in de basis gehad). Aanval: Robben, Van the Man, Kuyt.

Tsjechië speelt vermoedelijk met Zdenek Grygera op rechtsachter tegenover Arjen Robben, Tomas Galasek op het middenveld als aanvoerder en Milan Baros in de punt van de aanval. Rosicky daarachter en Poborsky op rechts.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.