Alle mafkezen mogen in Oranje

Ellery Cairo (11) Nando Rafael (24) Foto Hertha BSCLeipo’s. Ik kan niets anders concluderen. Wat moet het Nederlands elftal nou weer met Ellery Cairo? Oké, als Van the Man niet helemaal fit is, dan moet je een vervanger achter de hand hebben. Maar waarom deze speler van Hertha BSC? Doet het daar best aardig misschien de Rotterdammer, maar in z’n tijd bij FC Twente was het volgens mij niet meer dan inderdaad een aardige rechtsbuiten. Tegenwoordig is-ie blijkbaar spits, was mij nog niet opgevallen eerlijk gezegd. Ik heb volgens mij gisteren op Canal+ de samenvatting… Foto Hertha BSC

van Hertha tegen Kaiserslautern voorbij zien komen.
Dacht dat Nando Rafael daar toch de uitblinker was. Juist, de man die
weg moest bij Ajax omdat wij zo’n verschrikkelijk bekrompen asielbeleid
hebben. Terugkomend op het selectiebeleid: ik snap het niet! En wanneer
wordt nu eens Berry Powel opgeroepen die heeft er al 16 inliggen in de
eerste divisie…

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

7 reacties op “Alle mafkezen mogen in Oranje

  1. sjoerd

    Ik vind het niet helemaal kloppen wat je hier vermeld over Ellery Cairo, je zegt hier dat het raar is dat hij geselecteert is omdat hij bij Hertha BSC speelt… Dus als ik het goed begrijp, als hij bij ajax gespeeld zou hebben dan zou hij volgens jou pas in aanmerking gekomen moeten zijn.. Als marco dit beslist dan zal het wel goed zitten. deze jongen is goed gescout door de technische staf. Marco heeft eerder al mensen toegeveog waarvan gezegt werd wat is hij nou raar bezig maar dit is allemaal goed gegaan en somige zijn juist vaste waarde geworden! dus wees voorzichtig met wat je zegt! haha bye en succes met je site verder

      /   Beantwoorden  / 
  2. Ivo van den Hurk

    Ik dacht dat dit over Oranje ging…? Ik vraag me dan ook af wat het in godsnaam onder de kop ajax doet? Dan past Feijenoord en Twente beter, lijkt me zo Remco!?!

      /   Beantwoorden  / 
  3. remco janssen

    @Ivo: Klopt Ajax moet ook weg… @Sjoerd: Ik vaar nooit blind op niemand, ook niet op Marco en weet ik veel wie. Het is gewoon een rare beslissing om een redelijke voetballer van een Duitse subtopper op te roepen voor het Nederlands elftal als er betere spelers voor die positie rondlopen.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Thijs

    Hoe kun je Cairo verkiezen boven Makaay, Kluivert, John en Huntelaar?
    Hoe is het mogelijk dat na de blessures van van Bommel en Boateng, Seedorf en Davids er nog niet bij zitten?
    En hoe is het mogelijk dat Jaliens er ooit bij zit? Dan nog liever Lamey, Heitinga, Greene of van mijn part Arjan de Zeeuw.

      /   Beantwoorden  / 
  5. Arjan Schouten

    Vraag me echt af hoe Arjan de Zeeuw, Dick van Burik en Niels Oude-Kamphuis zich voelen. Oke, ze zijn wat oud. Maar hebben ook jarenlang best aardig gebald in het buitenland en zijn toen stelselmatig genegeerd door de mannen uit Zeist. Begin mij eigenlijk af te vragen waarom Marco van Basten dat begrip voorselectie de wereld in geholpen heeft. Iedereen steekt er al maanden de draak mee, en nu houdt hij zich er zelf ook niet aan. Cairo, Jaliens??? Van Bommel?? ze stonden niet op de voorselectie genoemd.. Dus wat is het waard, je bent nog helemaal niemand als je daar op staat. Bovendien laat Van Basten schoenpoetsertjes als Denneboom, John, Jaliens en nu weer Cairo denken dat ze dicht bij Oranje zitten.. Geloof me, geen van die 4 zijn er bij in Duitsland.

      /   Beantwoorden  / 
  6. PSVrules

    Ik noem het: Het winnende wanbeleid van Marco van Basten.

      /   Beantwoorden  / 
  7. nathalie cairo

    je hebt zielige mensen
    die altijd jaloers moeten zijn
    hij voetbalt goed anders zouden ze m niet uitnodigen he
    laat mijn neef met rust mafkezen

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.