Gebroken teen Ooijer domper voor Oranje

Logo PSV.nlVier tot zes weken, ‘t is niet niks. Samen met Cocu, Gomes en Alex is hij de sterkhouder van PSV. En André Ooijer heeft al 6 assists in de competitie, als verdediger nota bene! Hebben we nou net een voetballende, inschuivende verdediger nodig bij Oranje. Het zou lekker zijn geweest als San Marco Ooijer eens had uitgeprobeerd, met Mathijsen naast zich. Anders ben ik voor het koppel Opdam/Boulahrouz. Zo in de aanloop naar het WK komt de teenbreuk van de Amsterdammer (4-6 weken eruit) echt als een domper, hoor! Logo PSV.nl

5 reacties op “Gebroken teen Ooijer domper voor Oranje

  1. PSVrules

    Ja hallo domper voor Oranje, hij speelt toch niet en kwam de laatste paar keer niet door de voorselectie. Domper voor PSV. Ooijer is supersterk achterin echt een gemis wordt dat.

      /   Beantwoorden  / 
  2. remco janssen

    @PSVRules: ik wilde hem juist Oranje in praten, want hij doet het vreselijk goed. Hoort toch gewoon thuis als inschuivende verdediger in Oranje, dat moet JIJ toch met me eens zijn!!??

      /   Beantwoorden  / 
  3. PSVrules

    Daar ben ik het zeker mee eens, Ooijer hoort in ieder geval bij de selectie, en wat mij betreft in de basis. Maar dat dit nu een domper voor Oranje is………wel voor PSV in ieder geval.

    but thanks for your support

      /   Beantwoorden  / 
  4. wendy janssen

    psv rulez als je een gebroken teen heb is egt niks man ik heb er ook een op dit moment ook door voetballen , maar oojer hhort er gewoon bij niet alleen dat die bij psv voetbalt maar hij is gewwon hartstikke goed.

      /   Beantwoorden  / 
  5. PSVrules

    2 PSVrules waarom gebruik jij mijn naam?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.