Guus Hiddink als bondscoach van Oranje in 2010?

Twee studenten zijn vanaf heden begonnen met een handtekeningenactie om Guus Hiddink over te halen nog een keer coach van het Nederlands elftal te worden. Zij zijn hiervoor de site www.hiddink2010.nl gestart. Hier kan iedereen die Guus Hiddink graag als bondscoach van Oranje ziet een virtuele handtekening zetten. Hiddink heeft namelijk al een tijdje geleden aangegeven zijn loopbaan als bondscoach te willen beëindigen op het WK2010. Tsja… en daar hebben die gasten wel gelijk in: waarom dan niet als bondscoach van Oranje?

Mede ook door geruchten en "geflirt" rond Hiddink voor dat toernooi is het vereist voor de KNVB snel te handelen, zo stellen de organisatoren. Hiddink2010.nl hoopt 100.000 handtekeningen binnen te halen om zo Hiddink ende KNVB te overtuigen Hiddink te contracteren. Nou… prima hoor.

Mensen die willen tekenen kunnen dat hier doen.

Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.