Smeuig! Kira Eggers onthult in boek stripsessie voor Oranje in 2001

Via de weblog De Bal IS Niet Rond kwam ik op het spoor van de autobiografie van de Deense stripper en porno-actrice Kira Eggers, je weet wel, dat grietje (neukerdje van Celtic-speler Thomas Gravesen) dat een bezoekje bracht aan Oranje en er volgens geruchten uit de kleren ging op een privéfeestje voor Patrick Kluivert, Frank de Boer en Edgar Davids. Wat er precies is gebeurd, is nog altijd onduidelijk (zie reconstructie van Wout Visser op Sportgeschiedenis Weblog). Nu gaat zij in haar nog te verschijnen boek uit de school…

klappen over wat er daar nou precies heeft plaatsgevonden in die hotelkamer in Denemarken, voorafgaand aan het oefenduel in november 2001.

Volgens de perswoordvoerster van de uitgeverij moet ik mij er niet te veel bij voorstellen. Jaja, zal wel. Ze was er wel, dat is duidelijk. Kira heeft zelf altijd beweerd dat ze alleen een drankje met de jongens heeft gedronken, terwijl volgens de vriendin van Louis van Gaal – Truus – het bezoekje van de dames van lichte zeden een reden was geweest om te stoppen als bondscoach. De KNVB heeft de ‘orgie’ altijd ontkend (via RTL).

Telegraaf wist juist altijd te melden dat de Deense krant Berlingske Tidende schreef dat in de hotelkamer – een suite op de elfde etage van het Marriott Hotel – putjes van stiletto akken in een tafel stonden. Hard bewijs!

De perstroela van Kira’s uitgeverij raadde aan het boek te lezen én te laten vertalen. Kira zei zelf eerder (via Zij Online: ‘Ik bewaar het voor mezelf en mijn verzameling leuke belevenissen.’ Een bio is toch zo’n verzameling? Mjammie, smul er nu al van. Voel mij echt een riooljournalist. Ik vermoed dat er namelijk best wel wat pikante weetjes in staan die hier de pers nog niet hadden gehaald… Wordt vervolgd!!

Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK
Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

6 reacties op “Smeuig! Kira Eggers onthult in boek stripsessie voor Oranje in 2001

  1. Tering

    “Mjammie, smul er nu al van. Voel mij echt een riooljournalist. Ik vermoed dat er namelijk best wel wat pikante weetjes in staan die hier de pers nog niet hadden gehaald… Wordt vervolgd!!”

    Tering Remco, wat ben jij een loser zeg. Ik lees hier zo af en toe, en het is toch ongelofelijk zielig hoe geïnteresseerd jij bent in zoiets als Kira Eggers op bezoek bij Oranje… En maar zo veel mogelijk overdrijven, anders zal je verhaal geen ‘shock’- of nieuwswaarde hebben. Studeer je journalistiek of riooljournalistiek(=verhalen zelf maken en met hoog moraal verontwaardigd reageren)? Alsof het verboden is om een naakte vrouw te zien of zo…… Eén woord:
    T-R-I-E-S-T

    Maar smul er maar van, rat.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Jurryt

    Een rat misschien, maar dan wel een die onder zijn eigen naam durft te schrijven. En dat kan de vorige reageerder niet zeggen, want het kost me moeite te geloven dat er iemand door zijn ouders Tering wordt genoemd.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Cobus

    Het is nog wachten op de film…

      /   Beantwoorden  / 
  4. remco janssen

    je mag best blote tieten zien, he die zie ik elke ochtend als ik wakker word naast mijn vriendin, waar het in deze om gaat ‘Tering’ is dat er een sfeer was van bandeloosheid bij Oranje die niet gepast was, de prestaties beinvloedde en waardoor Van Gaal uiteindelijk opstapte.

      /   Beantwoorden  / 
  5. rafiq

    niets boeients

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.