PSV-fans: ‘Boycot Talpa’s Café de Sport’

Niemand zit er graag voor ‘jandoedel ‘ bij. Maar dat gebeurt volgens supportersvereniging van PSV wel bij het item Het Linkerrijtje van tv-programma Café de Sport op Talpa, zegt voorzitter Gerard van Os in de Telegraaf. De fans komen nauwelijks aan het woord en moeten alleen maar flauwe grappen aanhoren van Jack Spijkerman. Van Os roept in de krant op tot een boycot door alle PSV-fans van het programma. Ook zou de vergoeding niet worden betaald door de producent Eyeworks van Arnie Oerlemans. Talpa erkent de problemen en zegt het item te wijzigen door nog maar drie clubs uit te nodigen. Bovendien worden de fans aan tafel gezet en niet meer aan de bar, zodat er meer rust ontstaat. En het geld, dat is onderweg. Maar de PSV-fans zijn onvermurwbaar. Terecht: wie zit er nu op flauwe grappen te wachten van een zender die de supporters verkwanselt en ridiculiseert als makke schapen?

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

18 reacties op “PSV-fans: ‘Boycot Talpa’s Café de Sport’

  1. Eindhoven de Gekste

    En terecht.. klote talpa

      /   Beantwoorden  / 
  2. Peter Munten

    Beste fans van alle voetbalclubs, laat je horen en neem geen enkele uitnodiging aan van het zootje van De Mol. Van de buis halen deze zender.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Kleine remco

    Nou heb gister voor t eerst maar eens gekeken naar cafe de sport. Echt heel triest hoe spijkerman grapjes maakte over de psv fans. Vond trouwens den Ouden leuker dan alle andere flauwe gasten die in beeld kwamen.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Dennis

    Ik vind die Spijkerman zo triest … Laat die kerel gewoon teruggaan de publieke omroep en andere in de zeik nemen… Gaan ze hem ook nog om deskundig advies vragen, ongelofelijk!

      /   Beantwoorden  / 
  5. AFC Amsterdam

    Zelfs ik een AFC man in hart en nieren vond de grapjes over de PSVfans heeeeel flauw. Dit programma moeten ze zelf opdoeken het is flauw zoutloos en vooral hersenloos. TALP moet zowiezo helemaal van de buis en het voetbal heeeeeel snel terug naar Studio Sport. Talpa maar vooral Jack rot op!!

      /   Beantwoorden  / 
  6. Herman

    Ik haat talpa.. wij kunnen het in het buitengebied niet eens ontvangen.. nu kan ik geen erediviesie voetbal meer kijken.. genaaid!.. en wat heeft jack spijkerman nou vooor verstand van voetbal
    –BOYCOT TALPA–

      /   Beantwoorden  / 
  7. Leenke

    Jack Spijkerman lijkt er nog al op achteruit gegaan te zijn sinds hij naar Talpa is gegaan; vroeger bij Kopspijkers vond ik hem leuk.
    Bij De Wedstrijden zat hij demonstratief het Friese volkslied te neuriën, terwijl de samenvatting Heereveen – PSV nog moest komen… Ik wist niets van bovenstaand artikel, maar dacht dus mooi dat Heereveen had gewonnen, heel irritant.
    Helaas voor Jackie won PSV.

      /   Beantwoorden  / 
  8. Bob

    Een verslaggever moet objectief zijn.
    Spijkerman is zo erg voor Ajax dat het gewoon niet meer leuk is.
    Zijn haat tegenover Feyenoord en Psv is enorm. Zag je zijn toch al lelijke kop na Ajax-Feyenoord 1-2 !!?? Leek wel 10 weken onweer!

      /   Beantwoorden  / 
  9. Ivo van den Hurk

    Zouden ze bij Talpa nou nog steeds niet door hebben dat dit averechts gaat werken met dat ajakkesgekwijl en flauwe ongein van het Spijkermannetje? Wat een slappe lul is dat toch, ik kan me ook nog herinneren dat ie ooit voor de WK van 98 Boudewijn Zenden ging interviewen in Barcelona… stond ie daar op de Mont Juich ongegeneerd ajaks te bleiren, hemeltergend! In en in triest en als hij nou echt humor had… laatst nam Henk Spaan hem mooi op de korrel na weer een domme grap: “jij had caberetier moeten worden”, hahaha stond met z’n mond vol tanden, wat een sukkel!

      /   Beantwoorden  / 
  10. FC Grunn

    ze zeiden dat ze in het progamma over alle nederlands clubs zouden praten. ik heb nog nooit wat gezien of gehoord over kleinere clubs zoals RBC. Over clubs zoals FC Groningen, Nac en NEC wordt niks gedaan. al die supporters zitten daar op zo’n dom barkrukje om voor schut te worden gezet. TALPA SUCKS!!

      /   Beantwoorden  / 
  11. rob

    cafe de sport is een zeikprogramma. sinds iedereen naar talpa is is iedereen erop achteruit gegaan. alleen wilfred genee is goed. maar ik vond hem bij voetbal insite beter. barbara barend durft niej eens commentaar te geven op johan derksen. talpa moet weg

      /   Beantwoorden  / 
  12. George Bruynzeels

    Ik ben heel benieuwd of jullie de inhoud
    van deze mail op 23 april aan de orde durven stellen.

    Kan iemand mij uitleggen hoe het in Godsnaam mogelijk is dat een ploeg die in de competitie 5e wordt met 20 punten minder dan nr. 2 evenveel kans op de voorronde CL heeft als diezelfde nr. 2 ????
    Waarom zou je je inspannen om 2e te worden??? Met andere woordenL welke randde-
    biel heeft die achterlijke play-offs bedacht??? De KNVB lijkt Talpa wel, alles
    draait om geld! Nog iets: als Dirk Kuyt of Danny Landzaat tijdens de play-off’s een been zouden breken, zouden die hotemetoten
    in Zeist’het dan nog zo’n goed idee vinden??? NOOIT MEER PLAY-OFF’S!! Plaatsing voor welk toernooi dan ook hoort in de competitie afgedwongen te worden!!!!!

      /   Beantwoorden  / 
  13. mark

    Ik ben het wel met je eens, ik hoop dat ze die play-offs snel terug draaien, dit jaar pakt het goed uit voor Ajax, tenminste voorlopig, maar het systeem is gewoon niet rechtvaardig, de beslissingen vallen in een hele korte tijdsperiode en dat is volgens mij niet goed. Een ploeg die het hele jaar goed heeft gepresteerd kan door blessures, een slechte vorm of tegenvallers in een wedstrijd ineens alles verliezen. Kwalitatief slechtere ploegen die een goed seizoen draaien en die in de play-offs terecht komen, kunnen gewoon vrij spelen, ze hebben niks te verliezen, en met een beetje geluk komen ze er nog ook. Hoe leuk ook voor deze clubs, het zou zonde zijn als een Nederlandse topper zou moeten wijken voor een subtopper op basis van deze korte perioden en de voorronde CL-plaats misschien verspeeld wordt. Dat zou toch niet bepaald goed zijn voor het Nederlands voetbal.

      /   Beantwoorden  / 
  14. Hasko van Dalen

    PROTEST TEGEN PLAY-OFFS

    De eerste proef met de play-offs hebben laten zien dat dit idee hoogst onrechtvaardig is. De ploegen die lang om de titel hebben gevochten zijn na de slopende competitie moegestreden, terwijl de ploegen die in de middenmoot bungelden en met hun hakken over de sloot de play-offs haalden in de winning mood verkeerden. Erg onsportief. Stel je eens voor: finale 100 m. vrij slag op de Olympische Spelen. Pieter van den Hoogenband wordt tweede op één duizendste seconden van Ian Thorpe. Hij krijgt echter geen zilver, maar moet overzwemmen tegen een onbekende Congolees die vijfde werd op bijna 1 volle seconde achterstand. Die Congolees heeft zich kunnen sparen en wint de extra heat met gemak. Iedereen zou van zo’n aanpak schande spreken. Laten we dat dus in het voetbal ook doen. Een competitie gaat over een reeks van wedstrijden en dan telt vervolgens de eindstand. Daar hoort geen knock-out systeem bij en helemaal niet het bieden van extra kansen aan de losers.
    We mogen nog blij zijn dat Ajax dit jaar al in de finale van de beker zat en AZ en Feyenoord daardoor niet ook nog eens om een UEFA-cup plaats moesten verder strijden. Dan was er echt een volksopstand uitgebroken. Laten we dus alstublieft ophouden met deze onrechtvaardige play-offs.

    Doordat veel mensen de play-offs onechtvaardig vinden is er bovendien veel meer politieinzet nodig dan normaal, terwijl de stadions leger zijn. Het is dus ook zonder van het gemeenschapsgeld.

    Ik hoop dat ook u zich wilt scharen achter de acties tegen de play-offs.

      /   Beantwoorden  / 
  15. AJAX NSF

    En toch zijn het jullie eigen clubs die hebben ingestemd met de play-offs…..

    Dus niet alleen de KNVB heeft hier schuld aan.

      /   Beantwoorden  / 
  16. PSVrules

    Dat is niet waar AJAX NSF er is 1 club in nederland die altijd tegen heeft gestemd. PSV is anti play-offs en daarom is het verdiend dat de enige club die tegen is geen play-offs hoeft te spelen

      /   Beantwoorden  / 
  17. AJAX NSF

    Ik had het ook niet over psv, maar over de clubs die er mee ingestemd hebben. Je hoeft je niet aangesproken te voelen.

      /   Beantwoorden  / 
  18. PSVrules

    Dacht ik eingenlijk al maar ik denk zal het voor de zekerheid effe duidelijk maken dat PSV wel tegen is, en dat ook heeft uitgesproken.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.