Talpa blundert bij PSV-AZ

Gisteravond, 23 uur. Ik zit op m’n fiets op de Albert Cuyp en word gebeld door De Aanvoerder van m’n voetbalteam: ‘PSV-AZ gezien op Talpa?’ Ik zeg ja, 2-0, Cocu en Vennegoor. ‘Nou, volgens teletekst was het 3-0 door Cocu en kreeg Ron Vlaar nog rood’, zegt De Aanvoerder. ‘Ben ik nou seniel aan het worden?’ De volgende dag bel ik hem terug. Technisch foutje, meldde Talpa later in de uitzending volgens De Aanvoerder, waarna de goal en de rode prent nog werden getoond. Maar hoeveel mensen zullen er net als ik alleen voor zijn gaan zitten om PSV tegen AZ te zien? Als De Aanvoerder niet had gebeld, was ik nu nog in de veronderstelling geweest dat het duel echt in 2-0 was geeindigd… Logo Talpa.tv

14 reacties op “Talpa blundert bij PSV-AZ

 1. Rob

  amateurs , voetbal is van het VOLK , trug naar de NOS.
  Waar we gewoon om 19:00 voetbal kunnen kijken , zonder elke keer reclame uit te zenden.
  Gat ver damme , ik walg van Talpa op Voetbalgebied.
  zitten een paar ruk commentators , die nog niet eens verslag kunnen uibrengen van een 3e rangs schaatswedstrijd.

  Tot slot: Nederland Macedonie , een goed voorbeeld van amateurs: Reclame blokken komen eraan , en opeens uit het niets zitten we bij de aftrap van de 2e helft.
  OMFG

  Terpstra wanneer ga je wat doen aan deze amateurs??
  Hogere hand moet ingrijpen , dit is niet meer normaal. BAH

    /   Beantwoorden  / 
 2. Louliderd!

  geen gezeik! Talpa roeleert zwaar!!!

    /   Beantwoorden  / 
 3. Kleine remco

  ach ik begin eraan te wennen dat de reclames het voetbal onderbreken. Geeft mij de kans om ff snel een peukie te roken.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Arie

  Ja, wat kunnen jullie zeiken zeg!! Alleen maar talpa afkraken. Niet nadenken bij het feit dat ze nog maar net begonnen zijn. Weet zeker dat bij het begin van al die andere zenders ook niet alles soepel en goed verliep.

    /   Beantwoorden  / 
 5. Henk

  Zeiken, ga toch weg man, stelletje amateurs. Macedonie uit staan de camera’s van Talpa ergens in Bulgarije vast, nu wordt er gewoon het middelste deel van een competitietopper vergeten. Dit heeft niks met soepel verlopen te maken, dit zijn gewoon dikke blunders waar zij zich ontzettend voor zouden moeten schamen.

    /   Beantwoorden  / 
 6. Richard Doek

  Het was zeker een blunder van TALPA maar dat gebeurde de NOS twee weken geleden ook bij een Champions League wedstrijd: één goal te weinig uitgezonden. En we kunnen TALPA wel alles in de schoenen schuiven maar niet te laat terugkomen bij Nederland-Macedonië (DAT WAS SBS6!). Verder waren de regiewagens niet te laat bij Macedonië uit, maar bij Armenië uit. Misschien eerst even nadenken jongens voordat jullie kritiek leveren. En voor de rest TALPA: ik waardeer het programma wél en als ik het niets vind, dan is het heel simpel: dan kijk ik gewoon niet!!!! Niets makkelijker dan het vreemde te veroordelen en niets stommer dan dat….

    /   Beantwoorden  / 
 7. PSV rules

  Ik vind dat TALPA net zo slecht is als de NOS voor mij maakt het niet uit wie het uitzendt. Als ik naar andere landen kijk en dan met name Engeland (Match of the day) die lui hebben verstand van voetbal en voetbal in beeld te brengen. Die analyseren tenminste goed. Deze mensen weten waarover ze praten. Het verslag tijdens de wedstrijd gaat over spel situaties en je krijgt uitleg over voetbal. In Nederland is het verslag van een wedstrijd de naam van de speler opnoemen die de bal heeft, en praten over de achtergrond van de speler. Nee ik wil dingen horen die ik zelf niet zie, ik wil uitleg over voetbal van kundige mensen die het beter kunnen bekijken en meer zien. NOS of TALPA de keuze uit twee waardeloze onkundige zenders, ja da maakt mij dus niet uit.

    /   Beantwoorden  / 
 8. Zeno4Brabant

  IDD PSVrules TALPA of NOS keuze uit twee slechte. Als ik naar Talpa kijk wordt ik niet goed maar ja voor Tom Egberts zet je de TV ook niet aan. Laat het voetbal maar bij Talpa, kunnen we daar aan wennen en over een jaar zeikt niemand meer over de reclames. Ik vind het Nederlands voetbal van een redelijk nivo, de Nederlands voetbal media dat is de echte mickey mouse competitie. Eredivisie = oke Media = zwaar slecht Dus ook Talpa maar zeker ook NOS

    /   Beantwoorden  / 
 9. rafael Meijers

  Wat maakt het uit dat een doelpuntje en een rode kaart bij PSV – AZ zaterdagavond zoek raken? Sindsdien zijn de beelden van deze wedstrijd al zeker 3156 in de andere sportuitzendingen van Talpa langsgekomen. Zoals bijvoorbeeld zondagavond (De Wedstrijden) Twee minuten samenvatting, beelden PSV-AZ, vijf minuten reclame, beelden PSV-AZ, achttien minuten analyses, beelden PSV-AZ. Je kunt zeggen van Talpa wat je wilt, maar ze weten de schade wel in te halen. Als het niet zo droevig was, zou je toch in onbedaarlijk lachen uitbarsten! Wat een niveau!
  Rechts voor de kijker zat zaterdagavond naast Umberto Tan een voetballer (?) die ook een keer mocht analyseren. Het is toch te dol voor woorden, dat iedereen die zijn eigen naam bijna foutloos kan spellen tegenwoordig zendtijd krijgt. Waarom worden wij kijkers daarmee lastig gevallen? Wat hebben wij misdaan om hier week in week uit mee gestraft te worden? Het enige wat wij willen,is voetbal. Een goede samenvatting, eventueel aangevuld met de mening van een trainer, en meer niet.Talpa heeft het wiel opnieuw uitgevonden: analyses waarmee de NOS jaren geleden mee was gestopt, worden ons weer door de strot geuwd. Kritiekloos gewauwel. Alles is mooi en alles is goed. Wat een verademing Studio Sport, met nauwelijks enig bewegend voetbalbeeld, waarin de voorzitter van PSV aan de tand wordt gevoeld.
  Praten over voetbal kan dus nog steeds heel aardig zijn, maar dan is het dus wel een voorwaarde drie kritische, intelligente mensen aan tafel te hebben.
  Voorlopige ken ik maar een iemand die blij is met De Wedstrijden van Talpa: mijn vrouw.
  Ik zit weer keurig aan tafel te eten en niet meer met mijn bord op mijn knieen.
  Is Talpa toch nog ergens goed voor.

  Rafael Meijers

    /   Beantwoorden  / 
 10. D.

  Talpa, heel leuk allemaal maar ze moeten oprotten met die reclame’s: wedstrijd, reclame,wedstrijd, reclame. je kijkt meer reclame en moet meer mislukte wedstrijd analyses aanhoren dan dat je voetbal kijkt.

  ik kijk ook regelmatig naar 1e divisie samenvatting, op sbs 6. kijk DAAR heb ik nou niks op aan te merken,geen “professioneel gezeik” over die wedstrijden maar een hoogtepunt nog maar es herhalen: dat krijg je met maar 1 presentator. dus: EREDIVISIE VOETBAL OP SBS6 zou ik zeggen.

  Maar ja als voetbal-fan moet je je favoriete cluppie toch bewonderen (of niet…), dus ik kijk er toch maar naar.

    /   Beantwoorden  / 
 11. wim overbeeke

  Het wordt eentonig, maar afgelopen zondag weer een blunder bij AZ-RKC.
  Op een gegeven moment gaf het scorebord bovenin 3-0 aan, terwijl er nog maar 2 x was gescoord. Volgende fragment was het weer 2-0, waarna er, zoals we al verwachtten, inderdaad werd gescoord. Weer een montagefoutje (hoe zo technische storing).
  Zo gaat de spanning er lekker af, met dat soort gekluns. Kwam vroeger bij de NOS niet voor.

    /   Beantwoorden  / 
 12. jopie

  op 16 Oktober, 2005 19:48 dat je het schreef was ron vlaar nog niet bij az

    /   Beantwoorden  / 
 13. remco janssen

  Klik maar eens op mn naam Jopie, dan zul je zien dat Vlaar wel degelijk al (en niet nog) bij AZ speelde voordat hij naar Feyenoord ging én dat hij rood kreeg in dat duel.

    /   Beantwoorden  / 
 14. Henk

  Talpa neemt de eredivisie beelden trouwens alleen maar af van Eyeworks en filmt het niet zelf. Die lui kunnen echter voor geen meter filmen inzoomen-uitzoomen enz.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.