Gregory Thijm stopt jeugdidool Kluivert af

Gregory Thijm
Bij ANP maken ze ook wel eens mooie verhalen (via NU.nl). Over Gregory Thijm, de nummer twaalf van Kozakken Boys, bijvoorbeeld. Aan hem de edele taak – en niet aan Shmuel Scheimann en Elroy Boonstoppel, zoals ik hoopte – om Patrick Kluivert af te stoppen in het bekerduel. Hij slaagt. Tegen zijn jeugdidool. ‘Koeman neem je rotzooi mee’, zong men in Werkendam. Ik heb het niet gezien, maar 2-0 voor een topclub tegen amateurs tijdens het seizoen is toch best genant, eigenlijk. En Thijm heeft z’n Kluivert-tenue. Foto Kozakken Boys

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

8 reacties op “Gregory Thijm stopt jeugdidool Kluivert af

  1. koop

    en er was toch een fijne sfeer leuk als ze dan gaan zingen koeman neem je rotzooi mee

      /   Beantwoorden  / 
  2. wigger

    het genant noemen, vooruit, dat mag, maar alsjeblieft, in Engeland en Duitsland verliézen topclubs tegen amateurteams en niemand die daar echt moeilijk over doet… maar nee, in Nederland is winst nog steeds niet voldoende… Ten Cate loopt te schreeuwen, het hele journaille vraagt om het hoofd van van Basten… en dat allemaal bij winst in matige wedstrijden…. houdt toch eens op… nu ik een jaar niet meer in Nederland woon, begin ik het eindelijk een beetje te begrijpen, we zeiken onszelf de verveling in. Heb naast de montere woorden van Remko hier nog zelden iemand kunnen betrappen op een lofzang…het wordt tijd voor mooie woorden. Succes!

      /   Beantwoorden  / 
  3. remco janssen

    Tja, je bent naar Barcelona verhuist he Wigger? Seizoenskaartej Barça zit er niet in, maar Espanyol schijnt errug gezellig te zijn…

      /   Beantwoorden  / 
  4. mark

    Nou ik vind het meer dan terecht dat er wat negatieve geluiden klinken, psv en ajax hebben gewoon slecht gepresteerd, dat mag toch gezegd worden? Evenals het Nederlands elftal als je dat erbij wilt halen, je kunt het toch niet verkopen dat je enerzijds dik je zakken vult en vervolgens bij slecht presteren zegt: nou dit is toch wel vervelend al dat gezeur, ik wil alleen positieve dingen horen. Kom op zeg, voetballen voor je geld, geen gezeik, ook tegen mindere clubs, mooie woorden zijn er ook Wigger, als die op zijn plaats zijn, hier helaas niet.

      /   Beantwoorden  / 
  5. wigger

    Wordt zeker Espanyol, altijd voor de underdog… NEC (je nek zit hier, en NEC zit daar) boven Vitesse….Atletico boven Real…en straks zeker Espanyol boven Barca… Ga trouwens zondag naar de topperrrrrr….Atletico thuis met 1 van de grootste talenten van de wereld Kun Aguero al op stoom tegen Europees Supercup winnaar en het in Spanje nog ongeslagen Sevilla…. Maandag volgt lofzang, wie er ook wint!
    En, sorry Mark, maar je bent toch wat te calvinistisch realistisch voor me. Slecht presteren is verliezen, dus als je wint presteer je per definitie niet slecht. Lijkt me logisch!

      /   Beantwoorden  / 
  6. mark

    Lijkt me niet logisch, als je als profclub met duurbetaalde spelers en een surplus aan kwaliteit een paar bouwvakkers net de baas bent presteer je slecht en daar mag best kritiek op komen toch? Als ik dat salaris elke maand op mijn rekening krijg mag men mij ook elke week weer uitkankeren hoor, lijkt me logisch, ik kan ook niet zeggen tegen mijn baas: dankjewel voor de bonus als ik goed werk lever en vervolgens bij slecht presteren zeggen, mond dicht ik wil geen kritiek horen.

      /   Beantwoorden  / 
  7. Sophie

    Gregory is een held !

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.