NAC afgeslacht in Spanje, bleek PSV wint

Da’s een kater voor NAC: 6-1 verliezen in de Europa League… Da’s niet best, ook niet als het tegen een topclub als Villareal is. Ik ben benieuwd of deze nederlaag gevolgen voor de mannen van Robert Maaskant heeft in de Eredivisie. Ik kan me zo voorstellen dat dit een behoorlijke knauw geeft.

En wat PSV betreft: winnen is winnen, maar heel veel meer was het natuurlijk niet. Maar de Eindhovense ploeg heeft zich in ieder geval niet bovenmatig ingespannen, en misschien is dat dan wel weer slim/professioneel met oog op de lastige uitwedstrijd van komende zondag (uit tegen FC Groningen).

Al met al was het voetbal in de diverse wedstrijden niet verheffend, maar Nederland is morgen wel mooi met vier ploegen vertegenwoordigd bij de loting voor de poulefase van de Europa League.

Eén reactie op “NAC afgeslacht in Spanje, bleek PSV wint

  1. mark78

    Beetje een rare negatieve kop. Tuurlijk 6-1 verliezen is balen, maar NAC is toch maar mooi zo ver gekomen. Verliezen tegen Villareal (ook al is het met grote cijfers) is volgens mij geen schande, vooral als je de begrotingen van beide clubs vergelijkt. Gewoon een knappe prestatie van NAC, verder niet over zeuren lijkt me.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.