Zweden in de ban van baby PSV-keeper

Als alles goed gaat, krijgen PSV-doelman Andreas Isaksson en zijn vrouw Marielle deze week hun tweede kind. Dat lijkt goed getimed, zo in een week zonder eredivisievoetbal, maar in Zweden houdt iedereen z’n adem in… De vrouw van Isaksson is namelijk uitgerekend op volgende week woensdag, de dag waarop Zweden een belangrijke WK-kwalificatiewedstrijd speelt tegen Malta.

De doelman van PSV heeft reeds duidelijk gemaakt wat zijn keuze zal zijn: “Als er iets staat te gebeuren, ga ik direct terug naar Nederland,” aldus Isaksson. Zweden staat aan de vooravond van twee cruciale WK-kwalificatieduels. Komend weekend spelen de Scandinaviërs uit tegen Hongarije, terwijl Malta een paar dagen later de tegenstander is. Een uitglijder tegen één van deze twee landen zou het uitzicht op deelname aan het WK in Zuid-Afrika zeer troebel maken.

Dat wordt spannend…

3 reacties op “Zweden in de ban van baby PSV-keeper

  1. PSV Fanf

    Zweden-Hongarije: Isaksson VS. Dzsudzsák!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Eric

    Als Zweden die speler niet kunnen missen dat is er iets mis met Zweden

      /   Beantwoorden  / 
  3. Noordeling

    Ik denk dat het niet zo moeilijk zijn een betere keeper te vinden. Zelfs in de hoofdklasse in Nederland zijn betere keepers te vinden. (van Beukeveld Wke, de clubs in het profvoetbal slapen)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.