Dikke, dikke, dikke tegenvaller voor PSV: Guardado voorlopig geblesseerd

Oef… Dat gaat aankomen in Eindhoven: PSV moet het de komende weken doen zonder Andrés Guardado. Dat maakt de club dinsdag via de officiële kanalen bekend. Guardado was afgelopen zaterdag al afwezig tijdens het duel met AZ (2-4) en bij die wedstrijd blijft het niet. Uit nader onderzoek is naar voren gekomen dat de Mexicaan een bovenbeenspier beschadigd heeft. Hoe lang Guardado exact uitgeschakeld zal zijn, is nog niet bekend. PSV heeft het over ‘enkele weken’. Guardado zal de komende tijd een herstelprogramma afwerken, waarna bekeken wordt wanneer hij zijn rentree kan maken. De blessure liep hij op tijdens de afsluitende training voor de wedstrijd in Alkmaar, die hij dus sowieso al moest missen.

Komende zaterdag speelt PSV in eigen huis tegen Willem II, een week later wacht het uitduel met Roda JC. In de laatste drie competitieronden zijn Vitesse (thuis), SC Cambuur (thuis) en PEC Zwolle (uit) de tegenstanders. De middenvelder stond in februari ook al enkele weken buitenspel, maar keerde op tijd terug voor het dubbele treffen met Atlético Madrid.

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.