EK op komst: What the f#ck heeft Fiat tegen Oranje?!

Heeft iemand enig idee wat Fiat tegen het Nederlands Elftal heeft? Ik niet, maar het automerk maakt momenteel in Duitsland reclame op een manier waarop Oranje er nou niet zo best van af komt. Fiat maakt bij onze oosterburen reclame met de slogan: 'Schneller zu Hause als die Holländische Mannschaft'.

Tsja… zo komt het natuurlijk nooit meer goed tussen Nederlandse en Duitse fans. Reden genoeg voor Telegraafcolumnist Leon Bouwman om eens flink uit te halen naar het automerk. Op de site van zijn krant doet hij een paar rake uitspraken, zoals: 'Zijn die Duitsers helemaal verrückt geworden?'  en 'Nog voordat er één veter is gestrikt, nog voordat er één schot is gelost, hebben die ellende-Duitsers hun sartechnieken, hun verbale schwalbes alweer van stal gehaald'.

Lees de hele column hier op de site van Telegraaf.

10 reacties op “EK op komst: What the f#ck heeft Fiat tegen Oranje?!

  1. oranjevoetbal.net

    ze proberen ons natuurlijk te stangen, eerste wedstrijd van oranje is tegen italie, laten we in ieder geval zorgen dat de italianen in hun fiat ofzo weer lekker snel naar huis worden gestuurd. en daarna pakken we wel de rest inclusief de duitsers…

      /   Beantwoorden  / 
  2. Bouncer

    kun ook anders zien hoe eerder thuis hoe eerder uit geschakelt arme duitsers

      /   Beantwoorden  / 
  3. superdog

    nederland kan nooit het ek winnen want van basten maakt met iedereen ruzie je kan er op wachten dat van nistelrooy ook gepakt word
    door van basten

      /   Beantwoorden  / 
  4. JH

    Jongens, dit is precies wat Fiat wil. Ze willen dat wij in Nederland en iedereen in Duitsland hier over gaat rellen. Het is gewoon een publiciteitsstunt over de rug van de nederlanders. Geen aandacht aan besteden.

      /   Beantwoorden  / 
  5. ray

    YES!!! YESS!! JALIENS/MADURO/EMANUELSON/KOEVERMANS VALLEN AF VOOR EK!!! NU ALLEEN DE ZEEUW EN MATHIJSSEN EN BOSCHKER NOG !! (voor de rest vind ik het best)

      /   Beantwoorden  / 
  6. Jesper

    wat betekent dat eigen lijk

      /   Beantwoorden  / 
  7. Esther

    Hahaha, geweldig. Wat een opschudding over 1 domme reclame. Komop zeg, we zijn geen negen jaar (alhoewel, sommigen?) meer! Gewoon negeren, en ons vasthouden aan een prachtig spreekwoord; Wie het laatst lach, lacht het best!

      /   Beantwoorden  / 
  8. Esther

    *lacht

      /   Beantwoorden  / 
  9. DennisDW

    Lekker toch? laat oranje maar lekker naar huis komen. Dat hele Carnavaleske zooitje kan me gestolen worden.

      /   Beantwoorden  / 
  10. FR

    Haha mooi dat ze weten dat zij eerder uitgeschakeld zijn.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.