9 miljoen redenen waarom PSV hoopt dat FC Twente verliest…

In Eindhoven is ongetwijfeld verheugd gereageerd op de zware loting van FC Twente. De tukkers moeten het in de voorronde van de Champions League opnemen tegen Arsenal. En al mogen ze in Enschede natuurlijk altijd hopen (…de bal is namelijk rond…) de kans lijkt toch groot dat FC Twente geel deel zal nemen aan de Champions League.

En dat zou betekenen dat PSV de enige Nederlandse deelnemer aan het kampioenenbal is. En dan gaan de voor Nederland bestemde opbrengsten uit de 'market pool' waarschijnlijk volledig naar PSV. Het Nederlandse deel in de market pool is rond de twintig miljoen euro, waarvan PSV anders 'slechts' 55 procent zou krijgen.

20 reacties op “9 miljoen redenen waarom PSV hoopt dat FC Twente verliest…

  1. aks

    Deze stelling kan alleen van een Amsterdammer komen, die de zaak op zit te naaien.
    PSV ers zijn niet zo, die houden wel van eerlijke concurentie, bovendien vind ik brabanders gezellige mensen en dat zijn de tukkers ook.
    Dus kloten volk uit Amsterdam zing een toontje lager ga eerst zef presteren met die kloten verdediging van jullie, verdedigend zal het uberhaupt toch nooit iets worden omdat van basten en van t’Schip geen verstand hebben van verdedigen, dus een advies aan alle toppers en subtoppers zet die verdediging van Ajax onder druk, je zult zien het is net gatenkaas.
    Voor de Brabanders een vriendelijke groet, hou doe
    aks

      /   Beantwoorden  / 
  2. derk bus

    Als FC Twente het door Jan gehoopte lot ondergaan (net als Ajax de afgelopen 2 jaar) kon de Kampioen van Nederland volgend seizoen wel eens voorronde moeten spelen. Dom, arrogant en egocentrisch gedacht dus van deze Pedo. Advies aan PSV: Mensen die dit soort uitspraken doen Sporen ook niet. Dumpen dus in het plantsoen.

      /   Beantwoorden  / 
  3. F3R

    gierige klootzaken in aidshoven

      /   Beantwoorden  / 
  4. F3R

    maby denken jullie supporters niet zo.. maar jullie bestuur wel;)

      /   Beantwoorden  / 
  5. ShabbaH

    Aks… je zou het zo verwachten maar Jan Reker heeft het zelf gezegd… dus sorry maar het is toch echt van PSV zelf dat ze er zo over denken.

    Derk… het maakt geen drol uit want in de uefa cup zijn de punten even zwaar als in de CL, en eigenlijk zijn ze in de uefa cup makkelijker te halen, dus… eigenlijk kunnen we met meerdere ploegen terug komen in de CL als we in de UC goed presteren. En daarna vallen we weer terug naar de UC omdat CL toch te hoog is, en zo blijft het cirkeltje misschien gaan de komende jaren.

      /   Beantwoorden  / 
  6. Martin

    Sorry, maar ik denk ook zo. Ik ben daar eerlijk in. Ben geen Brabander, maar wel PSV-fan. Het geld kunnen we prima gebruiken en Twente heeft meer te zoeken (zowel voor Twente zelf als voor de UEFA-puntjes voor NL) in de UEFA-Cup. Was dan ook dolblij met de loting met Arsenal hoe zuur het ook voor Twente-supporters is.
    Overigens vind ik Twente een prachtige club die een fenomenale ontwikkeling doormaakt.

      /   Beantwoorden  / 
  7. Ruben

    Dat slaat nergens op punten die je haalt in het uefa cup toernooi tellen even zwaar mee als in de C L Aangezien in de eufa cup makkelijker tegenstaners zitten is het misschien zelfs beter als twente het niet haalt.

      /   Beantwoorden  / 
  8. Joost

    Het is dus wel slecht voor het ned. voetbal als twente het niet haalt.In de Uefa cup tellen de pt. wel even zwaar, maar als twente de vr Cl haalt zijn ze verzekerd van 6 wedstrijden om pt. te halen . Als twente verliest moeten ze 1st 1e ronde uefa cup voetballen. Deze ronde overleefd al bijna geen ned. club meer. Overleven ze het wel dan spelen ze ook in een poule , maar spelen maar 4 wedstrijden. Dus de loting is een ramp voor twente en ook voor het ned. voetbal in het algemeen.

    Door de egocentrische mensen van de topclubs stelt het ned. voetbal niks meer voor

    Reker heeft er ook persoonlijk voor gezorgd dat de play-offs zijn veranderd. Zodat PSV meer kans heeft op CL. Dit hebben ze gedaan dmv de degradatie teams onder druk te zetten en dreigen als ze niet stemmen voor PSV ‘s plannen de competitie in te korten met nog maar 16 teams.

    de topclubs hebben ook gezorgd dat ze pas in de kwart finale aan de beker hoefden mee te doen en dan elkaar niet konden loten.
    WElkom in het maffia wereldje van de voetbal en van Jan Reker

      /   Beantwoorden  / 
  9. tubbig

    mensen met een beetje fatsoen denken zoiets, vertellen het elkaar in de bestuurskamer, maar laten dit niet in de krant zetten. Het getuigt niet van collegialiteit naar een club waar altijd goede banden werden onderhouden. Het blijkt dus dat reker contactueel het een en ander mist. En het zou van fatsoen getuigen als hier vanuit psv gelederen een reactie op zou worden gegeven. En als alle punten even zwaar tellen zou het misschien een idee zijn als psv vrijwillig ook in de uefe cup gaat meedoen want dan halen we als nederland waarschijnlijk meer punten.

      /   Beantwoorden  / 
  10. Robin k

    ik vind het zo belachlijk dat rekers het alleen maar wilt om een voor hen klein bedragje. je zou toch liever willen dat Nederland meer punten zou krijgen voor een plekje extra in de cl

      /   Beantwoorden  / 
  11. aks

    Wij als suporters van twente zijn niet geschokt door de loting, de bal is rond er kan van alles gebeuren.
    Een loting heeft altijd met geluk of pech te maken.
    Ok ik ben eerlijk veel kans hebben we niet maar met een beetje geluk wie weet ?
    Al verliezen we, zo’n wedstrijd komt voor ons misschien nooit meer, dus laten we ervan genieten
    Bovendien komen er bij thuis wedstrijden van PSV nog behoorlijk veel twentenaren en achterhoekers naar jullie PSV kijken en hopen dat ze winnen, dat heddeke nooit gedacht he!
    Twente suporters respecteren PSV, dus wat mij betreft zijn onze suporters vrienden van PSV.
    Jongens laat je de kop niet gek maken door die Ajax suporters, die komen toch niet voor voetbal.

      /   Beantwoorden  / 
  12. Red Polly

    Ik denk dat ik dan één van de weinigen ben, die wel vertrouwen heeft in een goede afloop.

    Twente heeft het elftal prima staan, staan er zowel fysiek als positioneel prima voor, waarom kunnen we Arsenal niet verslaan ?

    Met alleen naar de begroting kijken worden geen wedstrijden gewonnen, de bal kan alle kanten oprollen.

    Arsenal is de ploeg die moet, zij zullen ook moeten komen tegen Twente, zij zijn Arsenal en wij de dikke underdog Twente, die prima voetbal op de mat kan leggen, we hebben echt kansen.

    Arsenal zal ons ook onderschatten, je kunt als trainer 100X zeggen onderschat Twente niet, het gebeurd toch onbewust, Twente zal er staan, dus er kan van alles gebeuren.

    Thuis met een 0-0 of een 1-0 overwinning zijn prima resultaten, daar ga ik voor en het kan, had iemand het afgelopen EK gerekent op een 3-0 tegen Italie danwel 4-1 tegen Frankrijk, nee niemand dus waar een wil is is een weg, geloof erin als spelers en je kunt het bereiken.

    Speelveld klein houden tegen Arsenal en van daaruit zelf gaan voetballen en het liefst op de counter spelen met een resultaat als uiteindelijke doelstelling, een 0-0 of 1-0 is een prima uitslag voor de wedstrijd in Londen.

      /   Beantwoorden  / 
  13. Bernie Tegelaers

    Geen Gelul
    Forza FC Twente.
    Groeten uit Eindhoven.
    Bernie Tegelaers.

      /   Beantwoorden  / 
  14. Bliss

    Geloof in jezelf Twente! Arsenal gaat jullie zeker onderschatten, zet z’n derde,onervaren team in het veld.

    Hey, veel Eindhovense fans…ook ik groeten uit Eindhoven.

      /   Beantwoorden  / 
  15. johow

    ben geen Twente fan en al helemaal geen Pisvee fan maar ik hoop dat dat pisvee volk als eerste uitvliegt met hun grote praatje en dat Twente mooi verder komt. Twente kan dat geld beter gebruiken dan dat pisvee hadden ze maar beter moeten zijn voor de spelers. dus COME ON TWENTE ENSCHEDE

      /   Beantwoorden  / 
  16. Jeroen vak 106

    Kijk eens even op deze site mensen. Twente kampioen?

    ‘Twente volgens kenners favoriet voor de titel’

    deglazenvoetbol.weblog.com

      /   Beantwoorden  / 
  17. remco de wit

    Waarom zou het gunstig zijn voor het nederlands voetbal als twente het niet haalt? omdat er dan minder inkomsten bij psv komen ? of omdat er in heel nederland dan minder voetbal inkomsten zijn, haalt twente wel de poule fase dan krijgen ze daar ook geld voor dat kan het niveau van nederland alleen maar verder stimuleren en zodoende een beter positie in europa leveren

      /   Beantwoorden  / 
  18. Hveen

    Voor het NL voetbal hoop ik dat Twente doorgaat.

    Voor PSV hoop ik dat Twente het niet haalt zodat zij verder voorbij ajax kunnen groeien.

    Voor mijn club hoop ik dat Twente het niet haalt zodat ze niet veel geld innen en wij rijker zijn en beter mee kunnen draaien met de top

      /   Beantwoorden  / 
  19. ArsenalFC

    Als supporter van de mooiste club van Engeland ben ik erg blij met Fc Twente als tegenstander. Gelukkig hebben zij de play-offs gewonnen en niet Ajax. Arsenal heeft zoveel meer kwaliteit dan die tukkers. Zonder Engelaar, El Ahmadi en topcoach Rutten is het toch wel wat minder daar. En onderschatting door Arsenal? Zou zomaar kunnen, maar niet over 2 wedstrijden! Dan komen de A-spelers erin en trekken ze eventueel opgelopen schade alsnog recht.

      /   Beantwoorden  / 
  20. aks

    @ ArsenalFC, Hey Ajax Kloot ga naar je eigen site.
    aks

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.