Leuk: de nieuwe Eredivisie Live-commercial

Grappig, de nieuwe televisiecommercial van Eredivisie Live. Onder andere Ron Vlaar, John van den Brom en Frank de Boer zijn er in te zien.

 

3 reacties op “Leuk: de nieuwe Eredivisie Live-commercial

 1. Sympho

  Ja.. grappig. Weet je wat nog grappiger is, dat ze die commercial het meeste uitzenden op EL zelf! lol?

    /   Beantwoorden  / 
  1. Hahaha

   WHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA

     /   Beantwoorden  / 
 2. Michel

  Hallo u allemaal,

  Ik vraag me nu al een tijdje af en hoe het zit, en hoe is het mogelijk dat het betaalt voetbal, mede Sponsoring krijgt van zorg maatschapij MENZIS terwijl we allemaal meer mogen betalen is er wel geld om zeer goed verdiende manen hieruit geld krijgen van mensen die dit geld nodig hebben voor hun ziekte. DENK DAAR MAAR EENS OVER NAAAA.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.