‘Barbara lesbische dochter van Barend’

Barbara Barend en Johan Derksen in gelukkiger tijdenKeek ik net even naar RTL Boulevard, hoor ik daar VI-hoofdredacteur Johan Derksen tekeer gaan in een uitzending van Radio Rijnmond. Doelwit: de presentatrice van Voetbal Insite Barbara Barend. ‘De lesbische dochter van Frits Barend’, noemt Derksen haar. Natuurlijk compleet onkies en oncollegiaal. Maar de vraag die Derksen stelt, is terecht. Waarom presenteert zij dit programma eigenlijk? Zij is de reden dat ik nooit meer naar eerst FC Godenzonen keek en nu naar Voetbal Insite. Dat Daphne Bunskoek haar deskundig noemt, vind ik ronduit belachelijk. UPDATE: Lees hier het vervolg. Foto RTL5.

Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK
Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

83 reacties op “‘Barbara lesbische dochter van Barend’

  1. Kleine remco

    heb je een hekel aan haar omdat je vind dat ze haar beroep niet goed uitoefend of is het omdat ze in de vakjury zat bij ‘komt dat schot’ waar ze je met je neus op de feiten drukte ;)

      /   Beantwoorden  / 
  2. Micha

    Oeps….;)

      /   Beantwoorden  / 
  3. Micha

    Maar Barbara was poeslief vergeleken bij Hugo -ik wil graag een Indiaan zijn- Borsthaar.

      /   Beantwoorden  / 
  4. remco janssen

    Ik ben journalist dus objectief he? Ach Babs zei slechts dat ik een nasale stem had en dat ze mij niet goed vond. Daar kan ik prima mee leven, want dat was objectief gezien gewoon waar. Ik vind haar gewoon het programma niet goed presenteren, dat is niet haar ding. Ze moet achter de schermen eindredactrice Ajax zijn, daar heeft ze een geweldig netwerk. Zoals Micha stelt is het vooral Hugo geweest die me afzeek.

      /   Beantwoorden  / 
  5. Bommetje

    Ik ben niet lesbisch en hou als vrouw toch echt van voetbal. Kijken en spelen… Maar ik vind haar ook echt 100x niks!!! Ik keek met mijn vriend altijd naar voetbal insite, maar van mij hoeft het niet meer….

      /   Beantwoorden  / 
  6. Frits

    Ik vind haar een verademing voor het programma. Ze is een echte vakvrouw die weet waar ze over praat. Liever 10 x meer Barbara dan die zelf ingenomen kwast van Derksen. Ik verbaas me trouwens over het feit dat sexuele geaardheid kennelijk een rol speelt bij veel mensen met betrekking tot de mening die ze hebben over anderen. Heel zielig allemaal.

      /   Beantwoorden  / 
  7. remco janssen

    ik had derksen aangeklaagd voor discriminatie, maar misschien is het maar beter dat ze het niet doet. Teveel gezeik, wordt het punt groter dan het is.

      /   Beantwoorden  / 
  8. Pannie

    Hieronder een stukje tekst van de forum van onze ouwe hoer Johan geschreven op 18/7/2005. Die gast zou eens verbannen moeten worden van de TV(hij heeft een radiohoofd) en van de radio (hij spreekt zich zelf constant tegen)

    “We denken gewoon dat Barbara geschikt is voor deze rol. Vrouwen in de voetbaljournalistiek zijn schaars. Marga van Arnhem was ooit een struise presentator bij Studio Sport, Annette van Trigt kwam niet verder dan gebabbel, Elsemiek Havinga miste parate kennis en als ik Marie Carmen Oudendijk met Peter van Vossen zie optreden, heb ik het idee dat ik naar Jiskefet zit te kijken. Dione de Graaff en Astrid Kersseboom lezen de autocue keurig voor, terwijl Marleen Houter en Griselda Visser van het toneel zijn verdwenen. Sommige kranten hebben nog wel een vrouw in dienst, maar zij schrijft nergens de commentaren, een pittige column of onthullende verhalen. Het valt ook niet mee, want het topvoetbal is niet het meest geëmancipeerde onderdeel van de samenleving.

    Barbara is eigenlijk de enige volwassen vrouwelijke voetbaljournalist van Nederland. Ze zal er even aan moeten wennen dat er ook buiten Amsterdam wordt gevoetbald, maar ze heeft een uitstekende staat van dienst. Ze schreef voor Het Parool en De Groene Amsterdammer. Ze deed ervaring op bij Studio Sport en Radio Noord-Holland. Op AT5 presenteerde ze FC Godenzonen en op Nederland 3 Z@ppsport. Bij de TROS presenteerde ze Jongerenforum, ze werkte voor Nickelodeon en zat in de jury van het BNN-programma Komt dat schot. Ze voetbalde bij Buitenveldert, speelde tennis voor de University of Texas in San Antonio, waar ze business administration studeerde. Barbara is de dochter van Frits Barend, maar daar kan zij ook niets aan doen.

    Ze krijgt regelmatig te horen dat ze haar televisie-carrière vooral te danken heeft aan de contacten en de kruiwagen van haar vader. Ik kan u verzekeren dat Frits geen enkele rol heeft gespeeld in het contracteren van zijn dochter. Ik denk dat hij net zo verrast was als Barbara.

    Intussen heb ik alle vooroordelen over vrouwen in het voetbal alweer over me heen gehad. Ik geef toe dat er weinig vrouwen slagen in ons hanenwereldje, maar Barbara kan op basis van haar feitenkennis, netwerk, journalistieke ervaring en instelling bijna niet mislukken. We hebben ook niet meer te maken met een onvolwassen bakvis, want ze is dertig jaar en heeft een schat aan ervaring. Vanaf vrijdag 12 augustus, als we van start gaan met AZ-Sparta, zijn we een duo. En dat had ik ook nooit durven dromen.

    Johan Derksen”

      /   Beantwoorden  / 
  9. Pannie

    Kijk maar eens op deze link daar spreekt Johan heel anders over Barbara in zijn forum:

    http://www.vi.nl/vi/show/id=59381/listcontentid=70886/sc=fe2a1c

    Hij zou eens verbannen moeten worden van de TV en de Radio.

    Hijn heeft een radiohoofd dus niet geschikt voor TV en hij heeft heel vaak tegenstrijdige berichten “lult zichzelf helemaal klem” dus ook niet geschikt voor Radio

      /   Beantwoorden  / 
  10. Jan Kader

    Barbara Barend is echt een waardeloze presentatrice. Ik zou bijna zeggen dat je nog beter Hans Kraaij jr. er neer kunt zeggen.

    Beetje erg dom van Johan dat hij haar eerst de hemel inpraat en haar vervolgens zo belachelijk maakt.

    Maar dat Barbara niets op de televie te zoeken heeft is een feit

      /   Beantwoorden  / 
  11. remco janssen

    @pannie: die column was ik bijkans alweer vergeten! in dat verhaal was hij zelf alweer het mannetje die haar had uitgezocht, maar op Rijmond zei hij dus dat Barbara de tekstjes mocht voorlezen omdat ze de lesbische dochter van was. Retehypocriet natuurlijk weer van Derksen.

      /   Beantwoorden  / 
  12. Megaman0

    ik vind dat Johan gelijk heeft hij zei het wat bot(net als altijd) en had het zeker niet op die manier moeten zeggen maar hij heeft wel gelijk dat ze geen goede presentatrice is(geef mij maar Wilfred Genee of Hugo Borst) ze is wat te vast aan het schema weinig charisma en kan niet echt improviseren…..

      /   Beantwoorden  / 
  13. Piet Janssen

    Johan zal wel geprobeerd hebben Barbara het
    bed in te krijgen. Haar afwijzing zal de oorzaak zijn van het vernederende interview
    met Radio Rijnmond.
    Als ik Barbara zie met haar diep uitgesneden bovenstukken loopt bij
    mij ook het water in de mond. Jammer dat ze
    lesbisch is.

      /   Beantwoorden  / 
  14. Niels

    Barbara is een geil ding hoor… Maar hahah voetbal insite is niet meer wat t geweest is…Ik vind haar ook maar slecht, blunderend(vooral toen met Kenneth Perez) Zonder genee, Laat Johan Derksen ajb naar Talpa gaan..dan kunnen we weer..Ik kijk t nog altijd omdat ik ontzettende fan van Johan Derksen ben, maar t aller ergste is nog wel dat t programma nog maar 1 uur duurt ipv 1,5!!! en dan ook nog de helft van het programma is reclame en eredevisie samenvattingen.. Das helemaal K*T

    Er moet een programma komen met Genee, Johan Derksen, Hans Kraaij sr&jr (lekker ruzien met Johan!!!!) Hugo Borst en Jan Mulder en te gast om te beginnen Zjelko Petrovic!!!!!! Dat wordt gezellig!!!Dan wordt t decor een boksring!!! Dan mag Barbara rondlopen met de bordjes in de hoeveelste ronde we zitten..in een strak zwart leren pakje!! YEAH!wie ist met mij eens???? Laten we dat idee opperen bij Talpa, John heeft poen zat!!!

      /   Beantwoorden  / 
  15. Charly

    Misschien ook even een aanrader om naar de site van Edwin Evers te surfen, daarop staat het telefoongesprek dat Edwin heeft gehad met Johan over dit onderwerp.

    http://www.everstaatop.nl

      /   Beantwoorden  / 
  16. Ad de Fouw

    tot nu toe keek ik met veel belangstelling naar haar programma, maar ik vind het totaal ongepast om een democratisch gekozen minister, in het kader van de naturalisatie Kalou, voor gek uit te maken en vind dit totaal ongepast. Had ze eerder het voordeel van de twijfel, nu blijkt maar weer dat een dochter van een “bekende” nederlander nog geen goede TV presentratrice hoeft te zijn en weinig manieren kent.

      /   Beantwoorden  / 
  17. ton

    johan derksen is toch ook homo, passen mooi bij elkaar. alle negers ‘t land uit???? da zeg je tog nie

      /   Beantwoorden  / 
  18. Gio

    natuurlijk kan ze niet tippen aan Genee, maar ik vind ook niet dat je moet vergelijken. Ze begon wat stroef maar ze doet het steeds beter en groeit wel in haar rol. Ik vind haar een goede presentatrice, een vrouw die ze makkelijk staande houd in een mannenwereld.

      /   Beantwoorden  / 
  19. Barbara-is hot

    Nou ik vindt voetbal als meisje van 18 erg interessant, maar kan niet ontkennen dat ik toch ook grotendeels kijk voor onze lekkere Barbara Barend, ze is gewoon LEKKER!!!

      /   Beantwoorden  / 
  20. Els

    Zij lesbisch? dat heb ik nog nooit gehoord maar zo best kunnen:S

      /   Beantwoorden  / 
  21. susan

    voetbal interesseert me helemaal niks! Maar toch kijk ik elke week weer naar voetbal inside! En alleen omdat ik Barbara Barends een hele mooie vrouw vind! echt ze is lekker!

    en daarbij doet ze het helemaal niet slecht, ze wordt gewoon afgekraakt omdat ze lesbisch is…

    sneu eigenlijk wel, maar bij mij is ze altijd welkom

    groetjes Susan

      /   Beantwoorden  / 
  22. PSVrules

    Haha een mooie vrouw. Goeijen herder wa is zij lelijk

      /   Beantwoorden  / 
  23. arie

    Gewoon het punt dat een vrouw een voetbalpraatprogramma presenteert klopt al niet.
    Ze doet het op zich niet eens zo slecht maar de voetbalwereld wordt toch nog steeds als een mannenwereld gezien en daardoor wordt ze gewoon overlopen door de mannelijke gasten die er aanwezig zijn in het programma Voetbal Insite terwijl zei als presentatrice het programma moet leiden.
    Iemand asl Wilfred Genee hield stand in de harde discussie’s die worden gehouden in het programma

      /   Beantwoorden  / 
  24. PSVrules

    2Arie nou ik ben het niet helemaal met je eens, als je er nou een super lekker wijf neerzet die zich niet moeit met de discussies enkel het programma aan elkaar lijmt dan ben ik voor

      /   Beantwoorden  / 
  25. tiger

    Wat maakt t nou uit of ze lesbisch is of niet, ze heeft veel kennis over sport. Dat is dan toch het belangrijkste van alles. Al die flauwekul over haar seksuele geaardheid en dat een vrouw is die veel van voetbal weet. WHO CARES! We leven in 21e eeuw hoor,…. duzz even bij de tijd blijven. Ik vind dat ze het prima doet!! You go girlllll

      /   Beantwoorden  / 
  26. missy

    ik vind het juist leuk dat een vrouw een voetbal programma presenteert. Ze doet het naar mijn mening goed, ik heb dan wel geen verstand van voetbal, maar als m’n vrienden ernaar willen kijken hoef ik tenminste niet gillend de kamer uit lopen. Een vrouw die iets zinsvol over voetbal kan zeggen is wel vernieuwend.

      /   Beantwoorden  / 
  27. sarahtje

    Johan Derksen is een eerste rangs klootzak, die ze gelijk van die stoel af moeten schoppen bij voetbal insite!!! ik vind het ook leuk om eens een vrouw te zien in een sport programma. ik ben het dus volledig eens met Tiger en Missy!!! ?(m’n vader en broer vinden het juist ook leuk dat er een vrouw in voetbal insite zit)

      /   Beantwoorden  / 
  28. danny laan

    ziek word ik van barbara met haar zgn. oneliners. Ik volg al jaren trouw voetbal insite, maar buiten het feit dat zei altijd zenuwachtig is in een uitzending vind ik het heel jammer dat iemand met zo een lage staat van dienst dit programma mag presenteren. Wilfred is een dik verlies, had dan desnoods van cuilemborg op die plek gezet of gullit een lesje presentatie gegeven. Ik denk dat ook maar homo wordt en neef,nicht of zoon van een bekende nederlander.

      /   Beantwoorden  / 
  29. Abpie

    Ik vind dit puur mannengezeik!
    Alleen omdat ze een vrouw is en over voetbal praat wordt ze niet serieus genomen!
    Geef haar een kans, ze weet prima waar ze het over heeft!

      /   Beantwoorden  / 
  30. remco janssen

    eeeeuuhhhh nee dus… niet omdat ze een vrouw is, maar omdat ze uit haar nek kletst. Net als Hans Kraaij jr.

      /   Beantwoorden  / 
  31. Winod

    Barbara Barend is een moord vrouw!
    Dat is mijn reden dat ik naar voetbal insite kijkt, ander niet.
    Voetbal is voor mietjes dus voor Johan, laat mij maar genieten van deze pracht vrouw. Oja jammer dat ze geen Formule 1 presenteert dat zat ik in de zevende hemel……

    Ciao je enige fan

      /   Beantwoorden  / 
  32. Rosali

    Ik vind Barbara Barend juist wel leuk als presentatrice!! ‘t lijkt me ook wel leuk als ze een ander programma op tv zou gaan presenteren,… dus iets anders dan alleen voetbal. Misschien kan ze nu een programma met Frits Barend & Jan Mulder,(voor de levendigheid), starten. Deze twee zijn nu toch ‘vrij’. En dan kan ze ook eens een andere kant van haar zelf laten zien.

      /   Beantwoorden  / 
  33. Inez Gabo

    Ik vind het erg jammer dat veer Nederlanders nog steeds negatief zijn over vrouwen die sportprogramma’s presenteren!! Het is juist een enorme vooruitgang. Er zijn genoeg vrouwen die echt geinterresseerd zijn in sport, dus voor die vrouwen is het leuk dat er dan discussie programma is, waarin Barbara Barend presenteert. Dus al die domme opmerkingen over dat ze niet goed is voor het programma en niets van voetbal weet, is absolute flauwekul, want ze hebben haar echt niet niets aangenomen. Ze doet al jaren programma’s over sport. Ze is met voetbal opgegroeid!!! (misschien weet ze zelfs wel meer van voetbal dan de meeste mannen in Nederland!)

      /   Beantwoorden  / 
  34. Fan van Johan Derksen en Hugo Borst

    Ik vind de kritiek op Barbara Barend volslagen belachelijk, zij is een uitstekende vakvrouw en vind haar ook nog eens erg sympatiek overkomen, zij heeft ontzettend veel verstand van Voetbal en is is de juiste opvolger voor Winfred Gene, die ik overigens ook erg goed vond, ook Johan Derksen is een absolute kanjer, deze mensen zijn goudeerlijk en durven hun mening te geven, dat vind ik ook van Hugo Borst, ik vind dan ook “Studio Voetbal” en “Voetbal Inside” de 2 beste Voetbalpraatprogramma’s die wij hebben aangezien ook Jack van Gelder en Youri Mulder geweldig zijn, en wat Barbara betreft, ga zo door je doet het geweldig en laat je niet gek maken, je bent net zo goed als je Vader en wens je alle succes en geluk toe.

      /   Beantwoorden  / 
  35. PSVrules

    Als je Barbara Barend een vakvrouw vindt ben je echt niet goed wijs!!!

      /   Beantwoorden  / 
  36. Gio

    Wat zijn hier toch een hoop zeikerds. Al dat gezever over “alleen omdat ze een vrouw is vinden jullie haar niks”. Wat een onzin zeg! Waarom word alleen gepraat over wat voor geslacht ze heeft door sommige emancipatie-advocaten? Gaat het daar over dan? Nee dus.

    Feit is dat Barbara haar werk niet naar behoren doet. Ze word overlopen met voetbalfeiten en als presentator door haar gasten! Dat ze een vrouw is doet er totaal niet toe. Er zijn in Nederland mensen die een stuk beter kunnen presenteren en meer van voetbal weten. Het is mij daarom ook een raadsel dat zij presentator is van 1 van nederlands beste voetbalprogramma’s. Dat mogen we best zeggen, ook als ze een vrouw is.

      /   Beantwoorden  / 
  37. rob

    Wat een zeur die derksen, laat die meid lekker haar gang gaan.
    Ze weet waar ze het over heeft.
    Ik zie nog tien keer liever die zogenaamde lesbische dochter dan die dikke PLOFKOP van een derksen, zeker veel gepest vroeger op school.
    Ik drink niet maar als die derksen opdondert neem ik er een.
    Zet hem op Barbara!!!!!!

      /   Beantwoorden  / 
  38. BARBARA DE POT

    ALS DERKSEN OPDONDERT DAN MOGE ZE VOETBAL INSITE OOK WEL VERBIEDEN..HIJ RULEERT 5O PROCENT VAN’T PROGRAMMA, DOET DAT LEUK EN K HEB GELACHE MET HEM GENEE, DIE HUGO CAMPS EN AL…SKON SKON , GA MAAR TERUG NAAR FRITSKE ( DN OLIFANT , WC EXPERIENCE)

      /   Beantwoorden  / 
  39. Markie

    helemaal eens met Gio (reacie nummer 36) niks maar aan toe te voegen

      /   Beantwoorden  / 
  40. bartweyers

    hoe zo is ze lesbies .volgends mij is ze hellemaal niet lesbies .hoe komen jullie daar bij .het is gewoon een lekker ding .ik zou best een avondje willen stappen met haar.

      /   Beantwoorden  / 
  41. Micha

    En de aarde is plat.

      /   Beantwoorden  / 
  42. Micha

    Ben helemaal geen clichémannetje.

      /   Beantwoorden  / 
  43. Ron

    De programma formule van voetbalinsite is goed! De gasten aan tafel zijn goed, en de soms wat ongenuanceerde kritiek van Derksen is uitstekend! De presentatie was onder Genee al ver onder de maat, maar de presentatie met “mijn kruiwagen is mijn papa Fritsje, Barbara Barend, is ten hemel schreiend.

    De ietwat botte opmerking van Derksen over het dweiltje dat B.B. op haar stoel zou moeten leggen, daarmee raakt ie de spijker op zijn kop. Ik verwacht enige objectiviteit in de presentatie, maar B.B. begint echt spontaan te druipen als het over Ajax en Amsterdam gaat..

    Nee, het is in en intriest dat deze incompetente dame de ambitie had dit programma te willen presenteren, zonde van het programma, sinds haar komst zijn de cijfers drastisch gedaald.

    Met dank aan Fritsje Barend!!

      /   Beantwoorden  / 
  44. mark

    Ik vond Genee het toch altijd goed doen, ik vind BB zelf ook wat minder, wat echter niet betekend dat het normaal is dat Johan Derksen dit soort dingen roept via de pers. BB wil de gasten te vaak opzichtig woorden in de mond leggen en stelt soms toch vrij domme vragen, jammer, ik vond de wisselwerking tussen Genee en Derksen altijd geweldig, hoewel de zichtbare irritatie bij Hans Kraay senior de periode daarvoor ook altijd geweldig was. Dat de kijkcijfers wat minder zijn ligt ook aan het tijdstip van uitzenden denk ik, vroeger kwam het gewoon om 20.30, nu vind rtl het blijkbaar nodig een herhaling van het afschuwwekkend slechte programma `dancing with the stars` om 20.30 te programmeren, gelukkig zijn we nu weer even af van swingende John en zijn vriendjes. Ik hoop dat rtl volgend jaar een nieuwe presentator zoekt.

      /   Beantwoorden  / 
  45. ricardo

    Ik vind je vergelijking ronduit belachlijk en DOM, met je alle negers.
    Volgens mij ben je een grote leeghoofd

      /   Beantwoorden  / 
  46. ricardo

    Dit is nu eens een goeie kijk op de zaak.

      /   Beantwoorden  / 
  47. Ben

    Barbara is lesbisch, wie interresseerd dat wat! Laat dat meisje in haar waarde en doen waar ze zin in heeft in haar priveleven, daar wordt het voetbal niet anders van.
    Ik kijk met genoegen naar het programma wat ze presenteerd en vindt dat ze het steeds beter doet, en let er niet op dat ze zich eens vergist.
    Laten we het dan eens hebben over Smeets, van Gelder of over de kenners van voetbal zoals Borst en Derksen en van Hanegem en Mulder, wat een zeurkousen. Dan slaat Barbara nog niet zo’n gek figuur in dat wereldje. Overigens vind ik dat de vrouwelijke presentatoren, ook bij de NOS, het beter doen dan de mannen.
    Een fantastische vrouw die Barbara en ik hoop dat ze het gaat redden in deze tak van sport, het veraangenaamd het televisiekijken.

      /   Beantwoorden  / 
  48. Dineke

    Het enige goede dat Frits Barend voor de voetbalwereld heeft kunnen betekenen is het verwekken van een dochter die wel verstand van zaken heeft en zeker van voetbal. Tijdens het WK hebben wij ook vaker gekeken naar Barbara dan naar Barend en van Dorp of naar het geleuter van van Gelder.
    Het was soms triest te zien dat goede vragen van Barbara volledig om zeep werden geholpen door de gasten aan tafel die bekend staan om hun deskundigheid.
    Waarom wordt de mening van Derksen maar ook van een Hugo Borst zo hoog aangeslagen?
    Als voetbalkijkende vrouw, het is geen mannenwereld meer gezien het grote aantal vrouwen op de tribunes, hecht ik meer waarde aan uitspraken van een Barbara dan aan de zogenaamde deskundigen.

      /   Beantwoorden  / 
  49. Marijke

    Waarom staat er: “Barbara lesbische dochter van Barend”? En daar bedoel ik het woord “lesbische” dus mee. Dat net als een “Marokkaanse Nederlander”. Een Nederlander is een Nederlander en Barbara is een leuke vrouw!

      /   Beantwoorden  / 
  50. PSVrules

    Jezus marijke wat kan jij zeuren zeg

      /   Beantwoorden  / 
  51. maarten

    nee derksen heeft geen vrienden,
    alleen in Den Haag willen we een standbeeld van hem.
    KUNNEN WE ERGENS TEGEN AAN PISSEN

      /   Beantwoorden  / 
  52. Nick van Aafst

    barbara is een lekker stuk hoor alleen jammer dat ze lesbisch is ik zou wel naast haar wakker willen worden.

      /   Beantwoorden  / 
  53. Miss Jay

    Barbara is Top, heeft verstand van zaken, en dat ze lesbisch is is juist geweldig. Het zijn de leukste mensen, je kunt zo met ze lachen, met ze shoppen en ze zijn altijd zo goed gekleed!!
    Jammer dat dit nou altijd onderwerp van gesprek moet zijn..

    Barbara, veel succes met je carriere en zet m op!!

    Miss Jay

      /   Beantwoorden  / 
  54. PSVrules

    Hahahaha, iemand die zegt en of denkt dat Barbara verstand van zaken heeft neem ik niet serieus hahahaha

      /   Beantwoorden  / 
  55. mezelf

    daar sluit ik me bij aan PSVrules

    kom op zeg kijken jullie wel eens naar haar? dat kan gewoon serieus genomen worden.

      /   Beantwoorden  / 
  56. AJAXNSF

    psvrules … zo neem ik jou ook niet serieus. jij denkt namelijk ook overal verstand van te hebben…..

    ;-)

      /   Beantwoorden  / 
  57. PSVrules

    Overal???? Volgends mij blog ik hier alleen maar over voetbal hoor. Maar leuk dat Jij en Mark mij altijd aanvallen. Ook met onzinnige dingen zoals hierboven

      /   Beantwoorden  / 
  58. remco janssen

    jemig gasten gaan we nog even doorzagen op ene topic van wat is het over negen dagen een jaar geleden!!!! @Marijke beter laat dan nooit, maar de titel staat dus tussen haakjes, dat betekent dat het om een quote gaat van iemand. Zodoende. Dat het een kul argument is, probeer ik duidelijk te maken.

      /   Beantwoorden  / 
  59. Michael

    Leuk, reactie nummer 60. Van mij mag die Derksen een tijdje hoofdredacteur worden van zijn zusterblad Vrij Nederland. Gebeurt daar ook nog eens wat.
    JA, een schandelijke opmerking van Derksen. Maar, ik moet toegeven, vaak kan ik ook om ‘m lachen. En is het niet allemaal ”entertainment” aan het worden of al geworden? Onder druk van kijk/luistercijfers?

      /   Beantwoorden  / 
  60. Spartaan

    mij maakt het nix uit of barbara barend lesbisch is ik neuk haar gewoon in haar kont totdat ze niet kan lopen en poepen en ik neuk haar dan kk hard in kut totdat ze niet kan pissen. Ik ga dan tekeer als een paard. hihaaaaaaa en ik spuit mn sperma op haar gezicht.

      /   Beantwoorden  / 
  61. Spartaan

    En haar pa laat ik neuken door een ezel

      /   Beantwoorden  / 
  62. PSVrules

    Allez knulluh maat, kiek hullie hier durzaaguh op di.

      /   Beantwoorden  / 
  63. ramon

    Ik vind Johan Derksen een man die voor zijn mening durft uit te komen, iemand met een sterke persoonlijkheid,en iemand die veel verstand van voetbal heeft. Ik vind hem samen met Barbara Barend een leuk duo, en vind Barbara het goed doen bij voetbal insite. Ze maakt wel eens wat foutjes, maar ze brengt het wel leuk..Ze is niet echt knap,maar toch vind ik haar een lekker ding, met een lekker figuurtje..

      /   Beantwoorden  / 
  64. rb

    in Den Haag pissen ze overal tegen aan, zelfs tegen hun eigen club..Fan van Johan Derksen

      /   Beantwoorden  / 
  65. christ netten

    waar ging het maandag dan om nec had feyenoord verslagen met 4-1 en ajax kwam niet niet als hoofdthema wat het wel had moeten zijn nee weg met die ajaxiedje barbara papa kan zien dat ze een dochter is van die grote oen frits barend kon er ook niks van alleen maar schelden moeten perez een keer uitnodigen en wat van hanegem daar doet wet ik niet misschien vor een baan die stakkerd

      /   Beantwoorden  / 
  66. christ netten

    en johan met zijn geplumeerd gezicht elke week heeft hij het over feyenoord wil hij bij feyenoord in dienst degraderen ze helemaal want hij heeft totaal geen verstand van voetbal als je al zijn standpunten bijhoud is het een kontenkruiper ook bij ten cate weer toe hij bij voetbal inside zat ja henk is wel een goede trainer nu zegt hij om maandag weer het is niks met ten cate

      /   Beantwoorden  / 
  67. christ netten

    ik vindt het hele programma niks laats had johan het onderwerp feyenoord omdat ze verloren haddenvan nec met 4-1 hij zegt feyenoord hoort niet bij de top 3 maar elke maandag gaat het over feyenoord ik snap dat niet dat geplamuurd gezicht van hem en die barend laat te veel zien dat ze voor ajax is en een dochter van die smerige frits barend

      /   Beantwoorden  / 
  68. monique

    zo te zien veel ajaxieden op deze site. het is toch overduidelijk dat barbara altijd over ajax wil praten en alles wat ajaxieden doen is goed: nee hoor huntelaar gaat voor de bal en niet om cziommer te raken, ben benieuwd wat ze gezegd zou hebben als cziommer die schandalige overtreding op huntelaar had gemaakt

      /   Beantwoorden  / 
  69. Ton

    Barbara je bent gewoon een WERELDWIJF.
    Super goed wat je inmiddels allemaal al bereikt hebt.
    Ga zo door.

      /   Beantwoorden  / 
  70. prul

    ik vind t chil dat ze presentatrice is.. ik kijk altijd omdat ik van voetbal houd en ook nog eens een lekker wijf zit.. babs ik hou van je.

    kom maar een x langs:P..
    barbara is gewoon een lekker wijf..
    heel jammer dat ze lesbisch is want ik zou me kunstje er wel op kunnen..
    bij deze dus een aanzoek om ff flink te x te gaan

      /   Beantwoorden  / 
  71. moerad

    Hoi,

    Ik vind haar erg mooi. Ik word helemaal geil als ik haar zie op tv. Johan Derksen heeft zeker de hele uitzending een stijve

      /   Beantwoorden  / 
  72. bert

    barbara lesbisch, ik geloof dat niet.
    prachtige vrouw, ik zou haar graag eens ontmoeten.
    verder kijkik met veel plezier naar haar programma’s

      /   Beantwoorden  / 
  73. Yollie

    Nou, dan mag hij haar wel de lesbische dochter van Frits noemen, maar dat is wel een zegen voor de dames.
    Barbara is in ieder gevalk een heeele mooie meid, en heeft verstand van voetbal, en dat kan die kwallebal niet zeggen.

      /   Beantwoorden  / 
  74. voetbalkenner nr 1

    wat zit jij te zeiken over barbar Barend, pvs-fan?! daar gaat het niet geheel om.
    het punt is of het kon wat johan over haar zei. Iets wat lichtelijk grof was wat hij zei, dat zei hij zelf ook.
    Over het algemeen mogen we heel heel veel te danken hebben aan de manier hoe johan zich direct durft te manifesteren. en laten we eerlijk wezen; hij heeft 9 vd 10 keer gelijk ook. konden we allemaal maar zo duidelijk zijn tegen elkander.
    afgezien van dat was dit over Barend niet netjes, wat een leuke griet is.
    maar mensen die daarom Johan een eikel vinden of arrogant, begrijpen hem niet denk ik, en begrijpen dus ook van voetbal niet al te veel… probeer hem maar eens objectef waar te nemen i.p.v. te schreeuwen als een onnozelaar.

      /   Beantwoorden  / 
  75. henrieke

    jeetje, mensen wordt eens volwassen, t lijkt wel of ik hier de reacties van een stelletje pubers lees of beter nog kleuters, wat een kortzichtigheid zeg…..
    Ik ben dan geen voetbal kenner en ook geen lesbische, maar k vind barbara een vet wijf, alleen al omdat ze bereikt heeft wat ze bereikt heeft…ik heb respect voor hoe ze zich staande houdt in het voetbalwereldje, flikt ze toch maar mooi als vrouw, je kunt zeggen wat je zeggen wilt over haar maar t is een volhouder en een keiharde werker….

      /   Beantwoorden  / 
  76. lo

    Net gekeken naar de aflevering van VI en mij verwonderd over de gast Afalay. Ik heb zelden zo’n dom en emotioneel arme kerel gezien. Vooral als hij naar boven moest kijken om een simpele vraag te beatwoorden. Die jongen moet snel wat communicative vaardigheden opdoen. Mijn excuus als dit wat negatief over komt, maar het was ergelijk om naar the kijken en luisteren.

      /   Beantwoorden  / 
  77. JohanD

    Zeer interesant allemaal, maar zouden Johan en Barbara een relatie hebben, ik hoorde zoiets?

      /   Beantwoorden  / 
  78. Jan van Hoften

    Barbara doet het uitstekend, lesbisch or not.
    Alleen begin het volgende seizoen zonder Willem van Hanegem. De grootste kwal van Nederland en er komt geen zinnig woord uit. Het ergste is, dat ie daar ook nog geld voor ktijgt. Willem ga achteraf ergens ballen als ze je tenminste willen.

      /   Beantwoorden  / 
  79. ter Horst

    Ik vind dat Barbera Barend moet blijven.Waarom moet zij weg?

      /   Beantwoorden  / 
  80. ikke en rest

    nou wat mij bereft mag johan derksen daar wel weg want hij kraakt alles af

      /   Beantwoorden  / 
  81. yeahright

    Barbara is gewoon een lekker ding en ze heeft nog verstand van voetbal ook! :-)
    You go girl!

      /   Beantwoorden  / 
  82. aks

    Johan Derksen je bent gewoon een vervelende vent je denkt dat je verstand van voetbal hebt, maar dat is beslist niet zo, zo wordt je voortdurend rechtgezet door Jurie Mulder en Willem van Hanegem hun vindt ik wel deskundig, Willem een volksjongen ooit begonnen bij Velox met heel veel ervaring en humor en Jurie een ex voetballer met studie bull hij is meester in de rechten hij loopt er zef nooit mee te koop maar je kunt wel stellen dat hij een van de meest hoog opgeleide voetballers was, hij is eerlijk en dat kunnen ze van jouw niet zeggen Johan ga met pensioen niemand heeft behoefte aan je of aan je artikels in de krant niemand die op jouw zit te wachten.
    aks

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.