Jonge Chelsea-supporters op huurbasis naar Vitesse

Schermafbeelding 2013-11-15 om 12.21.59Onderstaande bericht las ik net op de site van De Speld. Dus het zal wel waar zijn :-)

Chelsea-supporters op huurbasis naar Vitesse
Arnhemse club vindt oplossing voor lege stoeltjes
Door Alexander Brandenburg • vrijdag 15 november 2013

Vitesse huurt vanaf de winterstop vierhonderd talentvolle supporters van Chelsea. De Londense club wil ze in de Eredivisie ervaring op laten doen in het aanmoedigen van het eerste elftal. Volgens technisch directeur Mohammed Allach worden de supporters, tussen de 18 en 23 jaar oud, gehaald als directe versterking: “We staan dan wel bovenaan, maar we krijgen GelreDome maar niet vol. Die lege stoeltjes zijn ons al langer een doorn in het oog. Deze oplossing met huursupporters is daarom ideaal, voor beide teams.”

Chelsea-fan Kevin Davidson (19) heeft eigenlijk niet zo’n zin om naar Gelderland te verhuizen, maar begrijpt dat het goed is voor zijn ontwikkeling: “Op dit punt in mijn carrière moet ik gewoon wekelijks 90 minuten maken. Ik doe nu een stapje terug om er straks twee vooruit te kunnen maken. En ik heb me in Nijmegen verdiept, het is best een leuke stad.”

Allach is niet bang dat de komst van de supporters de ontwikkeling van jonge supporters uit Arnhem in de weg staat: “Die zijn er eigenlijk amper.”

Grappig. Trouwens, er staan wel meer artikelen (en filmpjes) op de site van De Speld waar ik best om kan lachen: Check het zelf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.