‘Schreuder is een heel slechte trainer, er wordt slap en zielloos gespeeld’

Nou… dat zijn geen halfzachte bewoordingen, van Erik Dijkstra, naast journalist en presentator ook fan van FC Twente, over de trainer van zijn favoriete club: “Het doet soms pijn aan de ogen’, zo vertelt hij donderdag op Radio1. Dijkstra vindt dat Alfred Schreuder, want daar hebben we het over, moet opstappen: “Hij is een heel slechte trainer. Hij is niet in staat om van een redelijk tot goede selectie een fris en aanvallend voetballende ploeg te maken. Als trainer is hij eindverantwoordelijk. Er wordt gewoon slap, zielloos en slecht gevoetbald. Ik ben in principe tegen supportersgeweld, tenzij je daar een hele slechte trainer mee weg krijgt”, aldus Dijkstra met een knipoog. Twente speelt volgende week zondag thuis tegen FC Dordrecht.

FC Twente zit dit seizoen in de hoek waar de klappen vallen. De kampioen uit het seizoen 2009/10 werd vanwege financieel wanbeleid zes punten in mindering gebracht door de KNVB, voorzitter Joop Munsterman stapte op, achttien medewerkers werden ontslagen, hoofdsponsor XXImo stopt met de samenwerking en ook op sportief gebied gaat het dit seizoen niet best. Het team van Alfred Schreuder werd in de beker uitgeschakeld door PEC Zwolle en na de twee recente nederlagen tegen FC Utrecht en AZ is men weggezakt naar de twaalfde plaats in de Eredivisie.

Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK
Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.