Kezman bevrijd van Chelsea

Ongelukkig was-ie, ontevreden met z’n norse coach en de weinige speelminuten die hem gegund werd. Maar de droevenis is voor Mateja Kezman voorbij. De Spaanse sportkrant Marca meldt dat de Servische spits voor €8 miljoen euro verhuist naar Atlético Madrid. De Spaanse club heeft hem een contract gegeven voor drie seizoenen.Hij werd vanmiddag om 14.00 gepresenteerd in een vip-zaal van stadion Vicente Calderón. ‘Ik ben gelukkig en trots met de overgang naar Atlético, een club die in zijn hoogtijdagen veel grootser was dan Chelsea en ik hoop dat het weer zo zal zijn. Eén van de redenen die mij heeft gestimuleerd bij Atlético te tekenen, was dat ik de mogelijkheid…
kreeg om naast Fernando Torres te spelen’, aldus Kezza in Marca, implicerend dat Torres niet als onderdeel van de deal vertrekt naar de Londenaren. Op de clubsite: ‘Nu hoop ik dat ik ook kampioen zal worden in Spanje, net als in alle andere landen waar ik heb gespeeld.
Voor mij persoonlijk was het erg triest dat ik geen kans kreeg bij Chelsea, bij Mourinho telde ik al niet eens meer mee.’ Mijn Spaans is wat roestig, hopelijk heb ik het goed vertaald…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.