Hiddink naar Rusland, uitgerekend bekend bij Holland Sport

Waar ontvouwt Guusje Hiddink, Neerlands succesvolste coach ooit, zijn plannen om naar Rusland te vertrekken? Althans, hij stelt dat zijn zaakwaarnemer Cees van Nieuwenhuizen bezig is het contract af te ronden. Holland Sport! ‘Als de laatste details zijn uitgewerkt, dan ga ik daar werken’, zegt Hiddink (via nrc.next). Oooo wat had ik graag de zure gezichten van de redactie van Voetbal Insite en Studio Sport willen zien, toen ze erachter kwamen dat Guus uitgerekend bij Holland Sport van de VPRO (in de warmte van Matthijs van Nieuwkerk en Wilfried de Jong) zijn ontboezeming deed… Bekijk hier het interview via Uitzendinggemist.nl!

3 reacties op “Hiddink naar Rusland, uitgerekend bekend bij Holland Sport

  1. PSVrules

    Is meteen duidelijk hoe de relatie tussen PSV en de NOS resp. RTL is.

      /   Beantwoorden  / 
  2. jRRT

    Voorstel hoe dit lijntje liep: Wlfried de Jong heeft goede contacten met Marcel Rozer (van dat boek over Bogarde), die in de redactie zat van Sportpaleis de Jong. Rozer is een goede vriend van Hiddink – beide uit de Achterhoek.

    Het zou zo maar kunnen!

      /   Beantwoorden  / 
  3. Martin

    Hiddink liet zondag op Talpa al min of meer merken dat een akkoord met Rusland er aan zat te komen. Gewoon toeval dat in Holland Sport het hoge woord er uit kwam

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.