Tim de Cler verkiest Feyenoord boven PSV

Best verrassend, de keuze van Tim de Cler om de overstap naar Feyenoord te maken, in plaats van naar PSV. De linksback van AZ leek al bijna rond met de landskampioen, maar speelt de komende jaren in Rotterdam. Daarin heeft AZ mogelijk een belangrijke rol gespeeld, door De Cler niet al te gemakkelijk de overstap te laten maken naar PSV, dat de Alkmaarders zien als een grotere concurrent dan Feyenoord. Helemaal onlogisch is dat overigens niet, gezien het afgelopen seizoen.

Hoeveel geld Feyenoord voor De Cler (28) betaalt, is niet bekend. De verdediger had bij AZ nog een contract voor een jaar. Feyenoord slaat met De Cler een belangrijke slag op de transfermarkt. De club is niet alleen een international rijker, de komst van de geboren Leidenaar is ook een signaal naar andere kandidaat-aanwinsten én het Legioen. Misschien kan deze transfer ook andere gegadigden over de streep trekken om naar Rotterdam te komen. Namen die nog steeds rondzingen in Rotterdam: Kevin Hofland, Roy Makaay en misschien Kenneth Perez toch ook nog wel een beetje…

3 reacties op “Tim de Cler verkiest Feyenoord boven PSV

  1. Formule 1 fans

    We zullen zien vandaag!
    Fictief gezien door alle geruchten , hebben we een wereld elftal.

      /   Beantwoorden  / 
  2. pietertje

    logische keuze als voetbal dier kies je toch voor de club met passie en uitstraling en niet voor een voetbal bedrijf

      /   Beantwoorden  / 
  3. AJAX NSF

    iedereen roept van alles als AJAX iemand niet naar psv laat gaan, maar als az hetzelfde doet blijft het verdacht stil…

    daar komt nog bij dat wij alles vanuit de media vernemen en niet 100% zeker weten hoe de gesprekken gegaan zijn. het blijft een jungle… ;-)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.