Steve McClaren: voor twee jaar naar VfL Wolfsburg

Zou hij in Enschede blijven, of verkast Steve McClaren toch naar een andere club? Er schijnen diverse Europese (top)clubs azen op de trainer die FC Twente dit seizoen de eerste landstitel bracht. Naar verluidt willen FC Porto, VFL Wolfsburg en West Ham United de trainer graag aantrekken. Hoewel zijn contract met FC Twente nog tot medio 2011 loopt, kan hij door een clausule zonder al te veel problemen vertrekken uit Enschede.

VfL Wolfsburg schijnt inmiddels al een serieuze aanbieding te hebben gedaan met een tweejarig contract. Volgens de krant de Wolfsburger Allgemeine Zeitung hebben McClaren en de club al een paar keer overleg gehad, maar heeft dit nog geen definitieve overeenkomst tot gevolg gehad.

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

17 reacties op “Steve McClaren: voor twee jaar naar VfL Wolfsburg

 1. jack

  als mcclaren weg gaat wordt martin jol de opvolger van hem dat is al bekend want twente heeft voor elke afvaller een alternatief top toch de slimste mensen wonen in het oosten des lands

    /   Beantwoorden  / 
 2. mark78

  Whahaha ja tuurlijk Jack. Ik hoop dat ze alles een beetje bijelkaar houden, maar als mcLaren gaat dan wordt het lastig. Ze hebben het super gedaan dit jaar, maar Jol komt echt niet die kant op. Je moet accepteren dat Ajax, psv en ook feyenoord net even wat meer internaionale alure hebben. Twente komt net kijken.

    /   Beantwoorden  / 
  1. jack

   ja maar financieel gezien gaat het met twente net een stapje beter als bij ajax,psv en feyenoord dat is al helemaal bijna niet meer aantrekkelijk dus je moet er aan wennen dat twente een echte cocurent geworden is en dat zal bij de meeste mensen moeilijk te accepteren zijn maar het is de realiteit twente gaat met een begroting richting de 40 miljoen als het niet meer wordt en ze heen het alleen niet dit jaar super gedaan al een aantal jaren langzamerhand maar net wat ik zeg de waarheid is hard

     /   Beantwoorden  / 
   1. mark78

    Nou niet zo heel veel beter, zij kunnen ook geen grote salarissen betalen en psv, ajax en feyenoord hebben toch net iets meer aantrekkingskracht dan twente met alle respect. Waarom blijft mcLaren dan niet Jack? De waarheid is hard.

      /   Beantwoorden  / 
    1. peter

     Waarom loopt jol te roepen dat hij weg wil?
     De waarheid is keihard: FCTWente kampioen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

       /   Beantwoorden  / 
     1. Ron

      Dat maak jij dr van. Jol roept dit nergens…

        /  
   2. hallo

    een echte concurent
    1x kampioen ben je nog geen concurent
    twente moet nog maar is zien dat ze volgend seizoen ook zo sterk naar buiten komen
    je bent pas een echte concurent als je het nog meer seizoenen ajax psv en feyenoord overtrefd
    vooral nu twente kampioen is trekken grotere clubs natuurlijk de beste spelers weg
    en ja nieuwe grote namen aantrekken ja die gaan toch liever naar een echte top club waar ze meer vertouwen in hebben
    ik moet nog zien als twente wel dit niveau aan kan houden

      /   Beantwoorden  / 
    1. cas

     Vorig jaar heeft twente ook al ajax, psv en feyenoord overtroffen. Een echte concurent dus!

       /   Beantwoorden  / 
     1. mark78

      Ja en toen Ajax op stoom was toen zijn respectievelijk Twente, Psv en Feyenoord behoorlijk afgedroogd. Jol heeft alleen wat tijd nodig gehad om alles op de rails te krijgen na de puinhopen van van Basten. Een kansloos verlies tegen AZ en Ajax zijn nou niet bepaald hoopvol, vooral als mcLaren weg is cas.

        /  
    2. mark78

     Helemaal mee eens hallo. Nogmaals ik gun Twente het beste en ze verdienen het kampioenschap, maar een concurrent ben je pas als je over langere tijd iets laat zien. Kijk naar AZ bijvoorbeeld. Ik wil het nog zien in de komende seizoenen, zonder mcLaren. 1 Kampioenschap zegt niet zoveel.

       /   Beantwoorden  / 
 3. 27-27A

  Nou, als Steve weggaat hoeven wij die dikke Jol niet, (type net niet), de technische staf van Twente met van Wonderen en Schreuder is wel dusdanig goed dat er alleen maar een praatpaal hoeft bij te komen.

    /   Beantwoorden  / 
 4. mark78

  Omdat hij spelers wil kopen naturlijk, dat snap je toch wel neem ik aan? Twente zal nooit de status van ajax psv of feyenoord krijgen, kijk naar az, kijk naar willem II wat CL voetbalde. 1 keer kampioen worden steekt erg schraal af bij de erelijst van de traditionele top drie. Twente komt net kijken, de waarheid is hard.

    /   Beantwoorden  / 
 5. Ron

  Wat wil Steve bij Wolfsburg? Hij kan nu cl spelen.

    /   Beantwoorden  / 
  1. jack

   wie zegt dat waar is je hoort de ene na de andere roddel niks is bekend of duidelijk gewoon afwachten maar steve zou inderdaad niet naar wolfsburg gaan die spelen geen cl maar wel naar een europese topclub maar op dit moment is er nog niets bekend

     /   Beantwoorden  / 
   1. mark78

    Hij is inmiddels weg, de waarheid is hard Jack.

      /   Beantwoorden  / 
 6. mark78

  Ik hoop het voor twente, maar ik ben bang dat ie gaat. En dan wordt het heel lastig voor twente.

    /   Beantwoorden  / 
 7. mark78

  McLaren gaat naar Wolfsburg, dat is inmiddels bekend geworden, balen voor Twente, ik hoop dat ze een waardige opvolger vinden.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.