Louis van Gaal: de juiste keuze JA of NEE?

De kogel is door de kerk: Louis van Gaal is de opvolger van Bert van Marwijk.

Wat denken jullie, is dit een verstandige keuze van de KNVB?   JA of NEE?

 

4 reacties op “Louis van Gaal: de juiste keuze JA of NEE?

  1. jarno

    hoewel ik geen fan ban van Van Gaal verdiend hij wel een kans. ben wel benieuwd hoelang het duur voordat cruijf weer onder zijn steen vndaan komt.

      /   Beantwoorden  / 
  2. FCTUKKER

    Ik denk dat het wel een goede keus is. Van Gaal samen met ass. Danny kunnen die ego’s spelers wel aan. Louis krijg het wel op de rit, hij is creatief en maakt op tijd de juiste beslissingen. Hij bouwt aan een goed team voor a.s. World Champ.2014.

      /   Beantwoorden  / 
  3. debestevanallemaal

    helemaal met je eens tukker louis gaat het nederlands elftal wel een frisse impuls geven en hij is absoluut de juiste man op de juiste plek.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Frank Doelwijt

    Als hij normaal met de mensen omgaat en niet denkt dat zijn visie de enige visie is en de rest er geen verstand van heeft en niet probeert in 3 dagen die gasten voetballen te leren ja dan heb ik er wel vertrouwen in. Alleen ik blijf Ruud Gullit een veel beter alternatief vinden als boegbeeld en ervaren assistenten ernaast voor de veld training, zo moeilijk is Bondscoach niet als je voetbal volgt zouden wij het ook kunnen door de beste 11 spelers op te stellen met een Nederlands paspoort om de 2 maanden alleen je moet de status hebben dat die grote spelers wat van je aan nemen en naar je luisteren…

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.