Hommeles bij Manchester United? Rooney is boos ivm Van Persie-uitspraak

Voetballers… de meeste hebben een ego, waar je maar met moeite omheen kunt lopen. Dat geld niet in de laatste plaats voor Wayne Rooney. De 27-jarige aanvaller ligt bij Manchester United op ramkoers met de nieuwe coach David Moyes. Rooney is ‘boos en verward’ na enkele uitlatingen van de opvolger van Sir Alex Ferguson. Dat meldde Sky Sports dinsdag op basis van bronnen rond de Engelse oud-international, die door een hamstringblessure al snel weer thuis was vanuit Azië, waar United is voor een (lucratieve) oefentrip. Moyes benadrukte in het afgelopen weekeinde nog maar eens dat Rooney niet te koop is. De verklaring die hij daarbij gaf, viel echter volledig verkeerd bij Rooney. ,,Als Robin van Persie geblesseerd raakt, hebben we Wayne nodig. Ik wil zoveel mogelijk opties hebben”, liet Moyes optekenen.

Rooney concludeerde uit de woorden van zijn trainer dat hij komend seizoen tweede keus is bij ManUnited, de club waarmee hij onder meer de Champions League en vier landstitels won. Daar voelt hij zich echter veel te goed voor. Arsenal en Chelsea zouden hem graag willen overnemen van de Mancunians, terwijl ook Real Madrid en enkele Italiaanse topclubs er natuurlijk altijd als de kippen bij zijn als er ergens een topspits niet lekker in z’n vel zit…

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.