FC Barcelona in Groningen voor

Schermafbeelding 2013-11-04 om 23.07.31Hoog bezoek bij FC Groningen, afgelopen zondag, bij de wedstrijd van de FC tegen Roda JC. Op de tribune bevond zich ook de hoofdscout van Barcelona. Volgens algemeen directeur Hans Nijland een unieke situatie. ‘Sinds ik hier voorzitter ben, heb ik het nog niet heel vaak meegemaakt dat er een scout van Barcelona of Real Madrid op de tribune zat. Dat is bijzonder’, aldus Nijland. ‘Het was de hoofdscout, maar er waren wel meer clubs aanwezig. Richairo Zivkovic (17) is waarschijnlijk het beoogde talent voor de Catalanen en de andere (‘zeker twaalf, dertien’) clubs die een kijkje kwamen nemen in de Euroborg.

4 reacties op “FC Barcelona in Groningen voor

  1. Rob Roy

    Welgeteld 14 “wijsneuzen” van andere clubs, die even komen kijken naar ons talent. Denken zeker deze knaap voor een appel en een ei weg te kunnen pikken.No way!!!!!!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Mark78

    Rob Roy helaas is het financiële verschil zo groot dat een `appel en een ei` voor ons de hoofdprijs is en voor de voornamelijk door oliesjeiks gesponsorde clubs een schijntje.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Rob Roy

    Mag zo zijn,Mark maar de financiële situatie bij FC-Groningen is dusdanig dat de noodzaak om deze jongen te verkopen niet direct aanwezig is.Directeur Nijland heeft kortgeleden aangegeven dat de club er financiëel rooskleurig voor staat.Bovendien heeft Zivko nog een tweejarig contract mét een optie voor nog een jaar, dus om hem te kopen zal er flink in de buidel getast moeten worden en als dat al niet een probleem voor die “gesponsorde” clubs is worden we er toch ook niet erg minder van.Spreken we dan van een “win-win” situatie?

      /   Beantwoorden  / 
  4. Mark78

    Zou mooi zijn voor Groningen, de eredivisie is weer aardig leeggeroofd dit jaar. Ik vind niet dat er sprake is van een win-win situatie als er weer een talent wordt weggekocht. Als we zo doorgaan speelt iedere Nederlandse club met een jeugdteam van -20, zou prettig zijn als daar eens een keer iets aan gedaan wordt.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.