Duitse humor: het bestaat dus toch! Vierklasser wil Koning Ibrahimovic eren met Ikea-tribune

We kennen waarschijnlijk allemaal de opmerking: Het dunste boekje ter wereld? Het handboek Duitse humor… Toch bestaat het wel degelijk: de Duitse vierdeklasser Rot-Weiss Oberhausen mengt zich in de strijd om Zlatan Ibrahimovic. Althans, dat wil de club doen geloven middels een ludiek persbericht, dat donderdag via de officiële kanalen werd verspreid. De Zweedse ster, die op zoek is naar een nieuw club, krijgt alvast heel wat privileges toegezegd. Zo belooft RW Oberhausen dat het Ebertbad (een huis voor concerten, theater en andere culturele activiteiten) met water zal worden gevuld als Ibrahimovic zin heeft om te zwemmen. Daarnaast zal de stad Oberhausen een monarchie implementeren, met Ibra als koning. Het lokale KönigPilsener gaat voortaan door het leven als IbrahimovicPilsener.

In het stadion van de bescheiden club zullen, wanneer Ibrahimovic ingaat op de aanbieding, voortaan alleen nog maar Zweedse lekkernijen worden verkocht. Bratwurst wordt in de ban gedaan. Ten slotte belooft de club een nieuwe tribune te bouwen met materialen die afkomstig zijn van de Zweedse meubelgigant Ikea. “In de komende dagen zal de speler zijn beslissing nemen. We zijn voorzichtig optimistisch gestemd dat hij voor onze club zal kiezen”, besluit de club het statement.

Link: Hier kun je het bericht lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.