Haalt Ronald Koeman Stekelenburg naar Everton?

Een nieuwe samenwerking tussen Ronald Koeman en Maarten Stekelenburg is op komst. De Nederlandse manager wil de 33-jarige doelman naar Everton halen. Dat meldt Voetbal International. Beiden werkten vorig jaar samen bij Southampton. Koeman trok de Noord-Hollandse sluitpost aan als stand-in voor de geblesseerde Fraser Forster. In de Premier League kwam hij 17 keer in actie. De optie tot koop werd niet gelicht, waardoor Stekelenburg op papier zou terugkeren naar Fulham.  Zijn contract bij Fulham loopt nog een jaar door.

Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK
Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.