Valencia bang voor opgeleefde Sergio

Sinds de terugkeer van coach Huub Stevens, is er weer hoop in de geel-zwarte harten van de fans Roda JC. Dat geldt ook voor de Braziliaan Sergio. Speelde hij onder de vorige trainer Wiljan Vloet aan de door hem vervloekte rechterkant, bij Stevens mag hij zich verheugen in z’n favoriete plekkie achter de spits. En daar doet-ie het goed, viel ook Valencia-trainer Quique Flores op, die vanavond zijn pupillen thuis ziet aantreden tegen de club uit Kerkrade in de halve finale van de Intertoto Cup. ‘De meest interessante speler is Sergio’, stelde hij gevraagd naar de kracht van Roda. ‘Wat we hebben gezien van hen als groep is dat ze niet superieur aan ons zijn. Maar ik denk wel dat ze erg gevaarlijk zijn in de aanval. Daar hebben ze een paar snelle spelers en in die zin zijn ze wel superieur aan ons. Ze spelen op z’n Nederlands, tactisch slordig.’ Stevens heeft echter ‘respect maar geen angst’ voor de Nederlandse aanvaller aan de kant van de paellastedelingen Patrick Kluivert, zo stelde hij gisteravond op een persconferentie in Mestalla.

De selectie van Valencia: Goal: Cañizares, Mora. Verdediging: Pedro López, Marchena, Ayala, Caneira, Moretti, Fabio Aurelio. Middenveld: Juanlu, Albiol, Albelda, Rufete, Edu, Vicente. Aanval: Mista, Kluivert, Di Vaio, Villa.

2 reacties op “Valencia bang voor opgeleefde Sergio

  1. johan deheugden

    jammer dat de hollandse tv zoals gewoonlijk wedstijden van niet hollandse ploegen amper tot nooit uitzend alhoewel ook de niet hollanders meebetalen.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.