AZ en Kayserispor maken reclame voor voetbal

Genoten! Wat een wervelende voetbalshow maakten AZ en Kayserispor er vanavond van zeg, in dat poepgezellige DSB Stadion. Echte cupsfeer, mooie goals, éénkeerraken bij de Alkmaarders en vernuft bij de Turken. Geniepige spits, die Gökhan Ünal. en wta een publiek brachten die gasten mee. Fenomenaal. Wordt een hetertje daar in Kayseri. Uitblinkers aan de kant van AZ? Te veel om op te noemen. Grappig dat Evertje Didulica vergeleek met…

Henk Timmer. Die zag ik tijdens het zappen toch echt in de Feyenoord-goal blunderen tegen Lokomotiv Sofia, door een houdbare vrije trap niet te pakken. Dom zo’n muur, niet te geloven.

Maar we hadden het over AZ. Louis begrijpt dat je het publiek moet vermaken. Sprak op voorhand over het product AZ, dat verkocht moet worden. Aan het publiek, niet aan het grote geld. Da’s nou een filosofie.

Enige vrees die ik heb is voor het uitduel. Had Schaars die bal bij de tweede paal van Meerdink nou maar weten te drukken. Een 3-2 thuiszege betekent dat de tegenstander kan volstaan met een 1-0 of 2-1 overwinning. Klinkt mager, maar je loopt er zo tegenaan. En dat AZ met dit soort voetbal thuishoort in de volgende ronde van de Uefa Cup, lijkt me evident. Voor wie klaagt dat ik Ajacied ben, helaas! Ik ben nu helemaal om en voor AZ… ;-)

Grappig logo van de (fan?)site van Kayserispor. Welke slimmerd snapt waarom het andersom staat? Ik weet het, voor alle duidelijkheid.

2 reacties op “AZ en Kayserispor maken reclame voor voetbal

  1. joris m.

    wat een foutenfestival
    dat is wel aantrekkelijk

    denk dat van gaaltje het zo niet had bedoeld
    maar ja voor die man alles heeft opgeschreven en dan ook nog moet uitleggen is de wedstrijd voorbij , jammer volgende keer beter !!!

      /   Beantwoorden  / 
  2. mezelf

    ja beetje slordig voetbal, zijn we hier niet gewend van AZ, moet toch wel een stuk beter gaan over 2 weken willen we nog een beetje europees bekend worden met ons Nederlands voetbal.

    Ajax
    Heerenveen
    AZ
    allen al een overwinning op hun naam, mag niet al te moeilijk worden om door te gaan
    Feyenoord
    ja word moeilijk, moet winnen om door te gaan, maar goed als ze gewoon een beetje gaan voetballen.
    Groningen
    ja.. moet gewoon heel erg hun best doen, doelpuntensaldo van -2…

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.