Balen, duel tussen Kayserispor en AZ niet live op tv


Het duel van het jaar, zo lijkt mij het treffen in de Uefacup tussen het Turkse Kayserispor en AZ. De thuiswedstrijd in Alkmaar was briljant spannend, met een 3-2 zege kwam het goed voetballende AZ nog aardig weg ook. Nu wordt het in Turkije kolkend, stomend door de fanatieke aanhang. Kayseri heeft aan 1-0 of 2-1 winst genoeg om door te gaan naar de groepsfase. In Nederland kunnen we het duel echter niet live zien. Volgens AZ komt dat doordat de Turkse club, die…

de tv-rechten in handen heeft, een dermate hoog bedrag vraagt dat het voor de Nederlandse tv niet interessant is het duel uit te zenden.

Balen, want de vorige wedstrijd was echt reclame voor het voetbal. Dan moet ik maar genoegen nemen met tweede keus: Feyenoord tegen Lokomotiv Sofia of Ajax tegen IK Start.

Liefhebbers met een Turkse buurman die in het bezit is van een schotel: CNN Türk zendt het duel wél uit. RTV NH komt met repo’s, Langs de Lijn met ‘flitsen’ en AZ heeft een ‘matchtracker’. Overigens heeft de Uefa dat ook, dunkt mij.

10 reacties op “Balen, duel tussen Kayserispor en AZ niet live op tv

  1. PSVrules

    DUEL van het Jaar???? hahahaha ja tuurlijk

      /   Beantwoorden  / 
  2. eli

    Ja, had ik ook graag gezien. De wedstrijd van Ajax is absoluut niet spannend meer. Maar ook feyenoord kan nog leuk worden. Eerlijk gezegd hoop ik op een 5-0 nederlaag in de kuip. In de rust staat het dan al 3-0, het publiek wordt boos en begint met voorwerpen te gooien. De scheidsrechter wordt geraakt. De wedstrijd moet even gestaakt worden. Als de wedstrijd dan weer begint wordt het meteen 4-0 en vertrekt de helft van de supporters (de niet-hooligans). Dan wordt het ook nog 5-0 en beginnen de supporters massaal het veld op te stormen. Er ontstaat een hevig gevecht waarbij 90% procent van de supporters wordt opgepakt. Een grote CHAOS. De bulgaren vertrekken en dienen een aanklacht in. Het halve stadion wordt vernield. De volgende dag staat in alle kranten het verhaal. Feyenoord krijgt ook nog een boete van de FIFA van 50.000 euro. (kan mooi bij die lange schuldenlijst)De supporters zijn razend en dat leidt tot het ontslag van koeman. Ook van de Herik, Woerts, Jansen en de rest moet weg. Er blijft niets over. De club is dood. Niemand wil nog naar de club.
    Bijna alle supporters (die niet zijn opgepakt) scheuren hun seizoenkaarten aan flarden. De volgende thuiswedstrijd komt er geen hond, een luttele 3.500 supporters. Niemand kan de schulden nog betalen. Het is over met Feyenoord. Voorgoed. In de winterstop vertrekken de beste spelers, na een serie ‘slechste resultaten ooit’. Alle negatieve records van de club worden gebroken. De club staat al in de degradatiezone. De KNVB zorgt ook nog voor een puntaftrek van -10. Alles is weg. Allemaal door die ene wedstrijd. Zal nog jaren over worden nagepraat. Jammer. Heeft Ajax niemand meer om lekker in te maken. Geintje. Wat zou dat mooi zijn…..

      /   Beantwoorden  / 
  3. PSVrules

    Heeft Ajax niemand meer om in te maken, he he ze geven het toe. Ajax kan nog alleen maar van Feyenoord winnen PSV en zelfs AZ zijn te goed.

      /   Beantwoorden  / 
  4. eli

    Nee, dat bedoel ik niet. Ik bedoel dat ze bij Feyenooit altijd grote scores boeken. Tegen AZ en PSV winnen ze vaak ook wel, maar den met minder grote cijfers.

      /   Beantwoorden  / 
  5. PSVrules

    Sorry om je de realiteit in te trekken, maar het is juist PSV die vaak van Ajax wint.

      /   Beantwoorden  / 
  6. PSVrules

    JAWEL REMCO, weer eens niet lang genoeg gewacht met je posting. RTL 5 zendt het vandaag gewoon (toch nog) uit.

      /   Beantwoorden  / 
  7. remco janssen

    nou alleen maar goed nieuws!!

      /   Beantwoorden  / 
  8. PSVrules

    JA zeker ja, ik kijkt AZ zekert

      /   Beantwoorden  / 
  9. eli beli blaflaaf

    nou eli, of is het ali?

    je hebt er wel werk van gemaakt, hè nar?

      /   Beantwoorden  / 
  10. eli

    ben er en minuutje of 10 mee bezig geweest…
    Overigens is ‘eli’ een afkorting van mijn echte naam.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.