Eindelijk weer eens Ballen op Zaterdag?

Logo KNVBIk durf het niet eens ui te rekenen, maar het zou zo maar kunnen dat ik al anderhalve maand geen bal heb aangeraakt. Anderhalve maand, doe eens normaal! Zonder seks of bier, soit, maar zonder voetballen, no way! Maar goed, het halve land ligt al eruit qua afgelastingen, groot gedeelte al op donderdag, kun je nagaan. Oost, Zuid 1, Zuid 2 en Noord liggen er definitief helemaal uit, geen amateurvoetbal daar. Vooralsnog is West I nog steeds in de running voor een potje voetbal, en wij moeten tegen een stelletje lompe Engelsen: SDZ 2. In de eerste match heroisch door smerig catenaccio op 3-3 weten te houden. O, en een ‘Wist je datje’: AndrĂ© Ooijer heeft bij SDZ in de Spaarndammerbuurt gebald, serieus.

3 reacties op “Eindelijk weer eens Ballen op Zaterdag?

  1. brabantia5

    helaas voor brabantia 5, ook dit weekend geen. De strijpse derby tegen LEW 3 stond op het programma, maar gaat dus niet door… en volgende week zul je zien dat het goed weer is, zijn we vrij…

      /   Beantwoorden  / 
  2. Zes Turkse Spelers Kandidaat Beste Jongere Van KNVB

    Enes Erciyas (Turk), Fatih Kantarci(Turk), Hasan Hamurcu(Turk), Ahmet Durusoy(Turk), Emrullah Guvenc(Turk) en Kadir Erciyas(Turk) zijn genomineerd voor de titel Beste Jonge Speler van Nederlandse competitie. Eerstgenoemde drie spelers werden gekozen door de fans en laatstgenoemde werden door de FIFA genomineerd. Vrijdag bepaalt de FIFA de winnaar.

    Voor de prijs komen alleen spelers in aanmerking die na 1 januari 1985 zijn geboren en dat zijn er dit WK veertig. Ryan Babel en Hedwiges Maduro waren de Nederlandse spelers die in aanmerking kwamen. Marc Overmars werd in 1994 als de enige Nederlander totnogtoe verkozen tot grootste talent

      /   Beantwoorden  / 
  3. Nieuws

    Hasan Hamurcu tekent bij Jong-Kvk Tienen
    10/09/2008 20:50

    Hasan Hamurcu, voormalig trainer van onder meer Nieuwe Kempen en Turkse Rangers, gaat voor het nieuwe sezoen aan de slag bij Jong-Kvk Tienen. Hij tekende er een contract tot het einde van het seizoen, met een optie op nog een jaar.

    Hasan heeft dat donderdag bevestigd aan Sporza. “Ik ben blij dat ik weer aan het werk kan gaan. De opdracht van dit seizoen is de club veel technische leren.”

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.