Voetbalpoppenfirma Brian Roy failliet

Ik had het zelf nog niet gelezen, maar sinds enige is bekend dat oud-voetballer Brian Roy de plank flink heeft misgeslagen met de verkoop van voetbalpoppen. Roy was betrokken bij het bedrijf Stars in Soccer, dat poppen verkoopt van diverse beroemde voetballers. Zo zijn er poppen/beeldjes op de markt van onder spelers als Totti, Adriano,Shevchenko en Henry, maar ook van onze landgenoten Kuijt, Cocu, Sneijder, Makaay en Robben. Waarschijnlijk liep het toch niet zo goed als in eerste instantie werd gedacht, aangezien de onderneming van de voetballer failliet is verklaard.

Bryan Roy, ex-voetballer van Ajax, Foggia en Nottingham Forrest leek aanvankelijk goud in handen te hebben met deze poppen, gemaakt naar Amerikaans voorbeeld. In de Verenigde Staten waren al langer beeldjes verkrijgbaar die sprekend lijken op bekende sporters. Inmiddels is dus gebleken dat het bij de voetbalversies niet helemaal is geworden wat Roy en zijn zakenpartners ervan hadden verwacht.

3 reacties op “Voetbalpoppenfirma Brian Roy failliet

  1. Jurryt

    Gisteren op tv gezien dat het wel meevalt en dat De Telegraaf dit bericht zou rectificeren

      /   Beantwoorden  / 
  2. Cobus

    Ik heb die poppetjes eens gezien en zien er zeer goed gedetailleerd uit. Wellicht te duur..

      /   Beantwoorden  / 
  3. Tim

    Jammer. Ik spaarde de poppen en had ze bijna allemaal. Ik had het Brian Roy zeker gegund, jammer dat het niet lukte met z’n soccerserie.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.