Kerstgedachte bij FC Groningen – Sparta

Zo kan het dus ook! Naar aanleiding van alle negatieve berichten die de afgelopen tijd in het nieuws zijn geweest rond voetbalsupporters, heeft FC Groningen een actie bedacht om te laten zien dat het ook anders kan. Een groep supporters van FC Groningen en Sparta zal het competitieduel tussen beide clubs op tweede kerstdag gezamenlijk bekijken vanuit het bezoekersvak. 

Tijdens het duel in Groningen zal Sparta worden gesteund door zo'n 150 Rotterdamse supporters. Zij krijgen in het Euroborg gratis koffie en kerstbrood. Ongeveer een gelijk  aantal supporters van FC Groningen nemen plaats in hetzelfde vak. Het initiatief tot de kerstactie kwam van Johannes Houwen, de veiligheidscoördinator van FC Groningen. Zowel  Sparta als de KNVB reageerde positief op het voorstel. De politie is op de hoogte gebracht van het initiatief.

Het is ook mooi iniatief, al moet ik zeggen dat ik bij het lezen van dit bericht wel al een beetje het idee had dat dit voor FC Groningen ook een mooie gelegenheid is om wat extra kaarten te verkopen in de uitverkochte Euroborg. Bij Sparta Fanzine ITWM (In The Winning Mood) hebben ze daar ook al aan gedacht.

Eén reactie op “Kerstgedachte bij FC Groningen – Sparta

  1. bas

    egt lachu man ik heb zelf een kaartje ik ben namelijk groninge supporter en groningen is de best.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.