Is Cruijff de verlosser voor Ajax?

Gisteren is bekend geworden dat Johan Cruijff terugkeert bij de club waar hij als speler beroemd werd. De meningen zijn verdeeld:

Een goede zaak dat de expertise van dit voetbaldier door de club kan worden gebruikt? Een nieuw platform voor de eeuwige zeikerd Cruijff? Een eerste stap op weg naar Europese heersschappij? Laat weten hoe jij er over denkt. Geef je mening bij de poll, rechtsonder op de pagina. Een toelichting kun je geven bij de reacties onder dit bericht.

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

3 reacties op “Is Cruijff de verlosser voor Ajax?

 1. mark78

  Nee uiteraard niet, hij is niet de eindverantwoordelijke. Maar het is goed om iemand binnen te halen met zoveel voetbalkennis. Iemand die een goede relatie heeft met de hoofdtrainer, goede adviezen kan geven, maar waar de Boer wel de vrijheid zelf de eindbeslissingen te nemen. Niet zoals in het verleden van Gaal en Koeman, waar van Gaal eigenlijk als technisch directeur ook trainer wou spelen. Ik ben dan ook blij dat hij niet terugkeert als technisch directeur.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Ron

  Van Gaal mag wegblijven… Als tie bij Ajax ook zn broek laat zakken wordt ie aangeklaagd voor pedofilie, met zo’n jonge selectie!
  Hiddink wil wel!!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Mark

   Hiddink zit bij turkije. Ken je feiten !

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.