Patrick Kluivert bij Holland Sport

Toevallig kwam ik onlangs tijdens een rondje zappen op tv een compilatie tegen van allerei topmomenten uit Holland Sport, het kwaliteits-sport-programma van Mathijs van Nieuwkerk en Wilfried de Jong. De meeste dingen had ik al wel eens gezien, maar het blijft genieten van deze twee goed op elkaar ingespeelde sportgekken. Vooral omdat ze niet blijven hangen bij de clichévragen, maar ze ook wat verder durven te gaan, wat dieper op de materie in. Daar kwam ook Patrick Kluivert achter, toen hij in mei te gast was bij Holland Sport. Ik heb het interview toen gezien en ook nu bleef ik meteen weer hangen.

 

Kluivert was er om zijn boek te promoten, maar raakte al snel verwikkeld in een netelige situatie. Wilfried de Jong stelt vraag na vraag over het dodelijke ongeval dat Kluivert veroorzaakte in de beginperiode van zijn carrière. Kluivert beweert aanvankelijk nog dat hij regelmatig contact heeft gezocht met de slachtoffers, maar omdat De Jong de betreffende familie kent valt 'Patje' al snel door de mand. De moeite waard om eens te bekijken, via deze link.

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

7 reacties op “Patrick Kluivert bij Holland Sport

  1. Renzo

    Ik begrijp waarom er toch steeds weer ouwe koeien uit de sloot gehaald moeten worden live into now!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Attila

    Wisten jullie al dat Clarence Seedorf een interview bij Voetbal Inside heeft gegeven? En Ruud Gullit bij de Nieuwe Revue? (Volgens mij forceert hij een breuk met Psv om naar Ac Milan te gaan).

      /   Beantwoorden  / 
  3. TINA&SABIRA

    groetjes van tina&sabira kijk op onze damesvoetbalsite groetjes van tina en sabira

      /   Beantwoorden  / 
  4. Jos de Gruiter

    Ik heb niet zoveel sympathie voor Patrick Kluivert en ik vond zijn optreden in het programma illustratief, maar als bekende van het slachtoffer en zijn familie had Wilfried de Jong nooit de objectieve journalist mogen spelen. Nu kreeg ik een dubbele nare smaak in de mond: van het gehuichel van Kluivert en van het mes dat de Jong hem in zijn rug stak.

      /   Beantwoorden  / 
  5. feyenoord

    ach gossie arme kluivert je kan tegenwoordig nog geeneens iemand dood rijden zonder dat ze het er over hebben

      /   Beantwoorden  / 
  6. Gerben

    “Wat zal je je kinderen later meegeven?”vroeg
    Wilfried de Jong tot 2 maal toe aan Kluivert.

    Moraalridder Wilfried probeert Kluivert aan het
    denken te zetten,en hem te confronteren met de realiteit. Ik weet zeker dat De Jong nooit te hard rijdt en nooit een dodelijk ongeluk zal veroorzaken. De Jong mengt zich ook nog eens in de relatie tussen dader en slachtoffer,wat alleen maar aangeeft hoe lomp Wilfried is.

      /   Beantwoorden  / 
  7. Lodewijk van Broekhoven

    Wilfried is een klootzak, laten we daar eerst mee beginnen, kortom een hufter pur sang. Vanuit zijn beroeps ethiek bezien een pummel.

    Waarom, dat is nogal evident.
    Kluivert uitnodigen als voetballer, welke heeft gemeend een boek te moeten schrijven.
    Vervolgens 10 minuten over een zeer pijnlijk dodelijk ongeval praten, en 10 seconden over de mens Kluivert als voetballer. Génant gewoon.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.