PSV – Tsjerno More Varna: sjee-zus!

Kolere… waar veel mensen toch rekening hadden gehouden met een mogelijke zeperd van FC Twente bij Sporting of een kleine nederlaag van NAC in Polen, hebben we opeens bijna een verrassing van heb ik jou daar aan onze broek hangen… En niet bepaald een positieve! Want laten we wel wezen: er zullen toch weinig mensen geweest zijn die hadden verwacht dat de thuiswedstrijd van PSV tegen het bij ons totaal onbekende Tsjerno More Varna met héél veel pijn en moeite ‘slechts’ in 1-0 zou eindigen… (*) Het doelpunt van matchwinner Dirk Marcellis viel uiteindelijk pas in de derde minuut van blessuretijd. De minimale zege zorgt er in één klap voor dat de return erg spannend en belangrijk wordt!

(*) De voorspellingen waren in ieder geval een stuk gunstiger…