Petter Hansson naar Frankrijk, en Alves?

Melchiot kan binnenkort Nederlands praten bij zijn club. Vanaf volgend seizoen speelt Petter Hansson namelijk ook voor Stade Rennes. Hansson (30) speelde vijf seizoenen voor Heerenveen en was na dit seizoen transfervrij. Afgelopen zondag kreeg de Zweed al een uitgebreid afscheid voor SC Heerenveen – Feyenoord. Misschien wat voorbarig, want als ik me niet vergis komt hij de komende weken nog gewoon in actie tijdens de play-off wedstrijden. Nu is het wachten alleen nog op het vertrek van Afonso Alves, of zou hij toch echt bij SC Heerenveen blijven?

2 reacties op “Petter Hansson naar Frankrijk, en Alves?

  1. Peter

    Waarom lees ik hier steeds dat Alves weg gaat? Wat een onzin! Als Formsma hem wou verkopen had hij wel een vraagprijs gezegd. Verder is Alves er niet op gebrand om te vertrekken, er zijn dus al twee partijen die nog een jaar door willen gaan. Met andere woorden, Alves blijft nog een jaartje scoren in Friesland!

    En dan over Hansson… Wellicht zou meneer De Waard zich de volgende keer iets meer in de zaak kunnen verdiepen. Hannson is in de eerste wedstrijd, thuis tegen ajax, geschorst. Indien ajax Heerenveen uitschakeld , wat zeer waarschijnlijk is, was feyenoord zijn laatste thuiswedstrijd! Volgende keer even scherp blijven, hé Jeroen!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Karst Bulsing

    Volgens mij speelt er nog een oud-Heerenvener, die minstens evengoed Nederlands kan praten, in de persoon van Erik Edman… Denk dat Melchiot beter Zweeds kan leren trouwens…

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.